Te huur: Weipoort 25, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 710,- per maand

Kenmerken van Weipoort 25, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 60 ㎡

Omschrijving

Algemene informatie
De bedrijfsruimte aan de Weipoort 25 heeft als bestemming kantoor of praktijk en is gelegen in de wijk Vreewijk. De wijk Vreewijk heeft een dorps karakter. De Groenezoom is een bescheiden winkelgebied met buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. De Groene Hilledijk & Beijerlandselaan zijn drukke winkelstraten die net buiten Vreewijk liggen. Ook het grote winkelcentrum Zuidplein is dichtbij. Tevens treft u nabij het gezondheidscomplex ’t Slag. In de regio is het vrij (betaald) parkeren en er zijn voldoende OV mogelijkheden.

Indeling
Circa 60 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond in een bedrijvenplint aan de achterzijde van Groene Hilledijk. Een grote open ruimte met ramen aan de voorzijde en 2 kleine ramen aan de achterzijde.

Voorzieningen
De ruimte zal casco worden verhuurd. Onder casco wordt bij deze ruimte verstaan:
• Gevelelement met toegangsdeur;
• Onafgewerkte vloer;
• Onafgewerkte wanden;
• Elektra-aansluiting tot aan de meter;
• Water-aansluiting tot aan de meter;
• Gas-aansluiting tot aan de meter;
• CV-installatie met radiatoren;
• Aansluiting op het openbare riool.
Tevens wordt om-niet eenmalig verstrekt: alle overige zaken waaronder onder andere installaties voor gas/water/elektra/riool, niet-constructieve wanden, inpandige deuren, toilet (vloer en wanden deels betegeld), keuken (3 onder- en 3 bovenkasten), lamellen en dergelijke worden geacht om-niet te zijn overgenomen. Werking, onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is geheel voor risico en rekening van huurder.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 60 m².

Huurprijs
De totale huurprijs bedraagt € 710,00 per maand exclusief BTW.

Datum van oplevering
In overleg.

Betaling
De maandelijkse huur moet vóór of op de eerste dag van de periode waarop de betalingen betrekking hebben volledig zijn voldaan. De betaling gebeurt door middel van een automatische incasso op bankrekening NL14INGB0000067280 ten name van stichting Havensteder.

Huurtermijn
In overleg. Kortere termijn dan 05 jaar is bespreekbaar.

Variatie aanbod
Bij Havensteder staat een gevarieerd aanbod in haar commerciële- en maatschappelijke bedrijfsonroerendgoed centraal, waarin ondernemers elkaar ondersteunen en versterken. Met alle betrokken partijen begrijpen wij waar momenteel minder vraag naar is. Op dit punt hebben wij besloten dat bepaalde branchering op dit moment niet de ideale aanvulling zouden zijn voor o.a. de bedrijfsruimtes aan de Weipoort. Dit omvat o.a. schoonheids-/, welness-/ en beautysalons, nagelstudio’s en zorggerelateerde partijen Ons doel is om een gevarieerde invulling te creëren waarin elke ondernemer bijdraagt aan reuring en leefbaarheid voor iedereen.

Ondernemingsplan
Voor deze ruimte is Havensteder op zoek naar een ervaren ondernemer die met zijn of haar bedrijfsvoering van toegevoegde waarde is in de plint van de Weipoort en de wijk Vreewijk. Geïnteresseerden dienen een ondernemingsplan te overleggen.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW – belaste huur en verhuur. Als de huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met de verhuurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW – belaste huur.

Huurprijsherziening
De huurprijs wordt jaarlijks per 1 juli aangepast. In afwijking van het gestelde in de algemene bepalingen behorende bij de huurovereenkomst zal de huurprijs conform CPI aangepast worden.

Zekerheidsstelling
De door de huurder te betalen waarborgsom bedraagt drie maal de bruto maandhuur (huur inclusief BTW). De verhuurder vergoedt over dit bedrag geen rente.

Contractkosten

Huurder is voor ondertekening van de huurovereenkomst eenmalige contractkosten verschuldigd van € 175,00 (exclusief BTW).

 

Lees meer
www.havensteder.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-3333666
Meer info

Adres

Weipoort 25
3075 EW Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar