Te huur: Molenvliet 204 te Rotterdam

Huurbaar vanaf € 3650,-

Kenmerken van Molenvliet 204 te Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 439 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 439 ㎡

Omschrijving

Algemene informatie
Te huur Kantoor- en/of praktijkruimte gelegen op begane grond verdieping aan de Molenvliet 204 in de wijk Lombardijen te Rotterdam Zuid. Het complex is centraal gelegen, nabij diverse voorzieningen en met openbaar vervoer op loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid en dichtbij uitvalswegen.
Indeling Hoofdentree via de Molenvliet middels een eigen entree, de beschikbare ruimte bevindt zich op de begane grond. De ruimte wordt opgeleverd in huidige staat, en kan met enige investering ingedeeld worden naar eigen wens.
.
Voorzieningen
De ruimte zal casco worden verhuurd.
Onder casco wordt bij deze ruimte verstaan:
• Gevelelement met toegangsdeur;
• Onafgewerkte vloer;
• Onafgewerkte wanden;
• Elektra-aansluiting tot aan de meter;
• Aansluiting op het openbare riool.

Tevens wordt om-niet eenmalig verstrekt: alle overige zaken (waaronder onder andere installaties voor gas/water/elektra/riool, niet-constructieve wanden, inpandige deuren, toilet, pantry, CV-installatie met radiatoren, mechanische ventilatie en dergelijke) worden geacht om-niet te zijn overgenomen. Werking, onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is geheel voor risico en rekening van huurder.

Oppervlakte

De totale verhuur vloer oppervlakte bedraagt circa 440 m2.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 3.650,00 per maand exclusief BTW.

Servicekosten

Het voorschot voor de servicekosten bedragen € 1.000,00 per maand exclusief BTW.
– rioolontstoppingsabonnement (kosteloos);
– verbruik water (individueel);
– stookkosten (individueel);
– stroom (algemeen);
– schoonmaak (algemeen);
– gas/elektra (individueel).

Datum van oplevering
In overleg.

Betaling
De maandelijkse huur moet vóór of op de eerste dag van de periode waarop de betalingen betrekking hebben volledig zijn voldaan. De betaling gebeurt door middel van een automatische incasso op bankrekening NL14INGB0000067280 ten name van stichting Havensteder.

Huurtermijn
5 jaar. Kortere huurperiodes dan vijf jaar zijn bespreekbaar.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW – belaste huur en verhuur. Als de huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met de verhuurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW – belaste huur.

Huurprijsherziening
De huurprijs wordt jaarlijks per 1 juli aangepast. In afwijking van het gestelde in de algemene bepalingen behorende bij de huurovereenkomst zal de huurprijs met 3% aangepast worden.

Zekerheidsstelling
De door de huurder te betalen waarborgsom bedraagt drie maal de bruto maandhuur (huur inclusief BTW). De verhuurder vergoedt over dit bedrag geen rente.

Contractkosten
Huurder is voor ondertekening van de huurovereenkomst eenmalige contractkosten verschuldigd van € 175,00 (exclusief BTW).

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-3333666
Meer info

Adres

Molenvliet 204
3076 CM Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar