Te huur: Winkelruimte Zuidplein 622, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 84000,- per jaar

Kenmerken van Winkelruimte Zuidplein 622, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 365 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
De onderhavige winkelruimte bevindt zich direct naast de entree van de supermarkt van Lidl op de 1e verdieping. De winkelruimte bevindt zich tevens direct naast de roltrappen en lift van de entree van winkelcentrum Zuidplein aan de Pleinwegzijde.

Op winkelcentrumniveau zijn hier in de directe omgeving o.a. Xenos, KFC, Odido shop, Action, Game Mania en Chabot gevestigd. De doorgang naar de naastgelegen uitbreiding/nieuwbouw van winkelcentrum Zuidplein, alwaar o.a. Albert Heijn en Amazing Oriental gevestigd zijn, bevindt zich ook aan deze zijde van het winkelcentrum en nabij de onderhavige winkelruimte.

Voorts zijn o.a. Primark, Kruidvat, Hunkemöller, Intertoys, Holland&Barrett, Primera, Vodafone/Ziggo, Pearle, Fit for Free, Bram Ladage, Dirk v/d Broek, HEMA, C&A, Only, MS Mode, Van Haren, Hans Anders, Snipes, Wam Denim, Normal, Subway, Ici Paris XL, Rituals, New Yorker, Douglas, McDonald’s, JD Sports, Bristol, Burger King, Jack&Jones, Etos, Siebel, Specsavers, WE, Duifhuizen, Kik, Manfield, Zeeman, Jamin, Foot Locker, TK Maxx en Zara in het winkelcentrum gevestigd.

Het Winkelcentrum Zuidplein is met ca. 60.000 m² winkelruimte het grootste winkelcentrum aan de zuidkant van Rotterdam en heeft niet alleen bezoekers uit de directe omgeving maar ook uit de agglomeratie.

Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, vanwege de zeer gunstige ligging ten opzichte van de A15 en de A16 en de beschikking over twee eigen parkeergarages met ca. 1.600 plaatsen. Per openbaar vervoer is het winkelcentrum perfect bereikbaar, door de situering naast het openbaar vervoersknooppunt Zuidplein, waar diverse bus- en metrolijnen samenkomen.

Lees meer
www.blokmakelaars.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2410444
Meer info

Adres

Zuidplein 622
3083 BN Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar