Te huur: Winkelruimte Zuiderterras 124 Rotterdam

Huurbaar vanaf € 96000,- per jaar

Kenmerken van Winkelruimte Zuiderterras 124 Rotterdam

Huurbaar vanaf

Totaal 278 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Goed gelegen winkelruimte, deeluitmakend van het Winkelcentrum Zuidplein Hoog te Rotterdam, recht tegenover de entree van Primark, naast Deli Café en nabij o.a. Bristol, HEMA, ZARA, Normal en TK Maxx.

Voorts zijn o.a. Kruidvat, Hunkemöller, Intertoys, Vodafone/Ziggo, Pearle, Fit for Free, Bram Ladage, Dirk v/d Broek, Action, C&A, Only, MS Mode, Van Haren, Hans Anders, Snipes, Wam Denim, Subway, Ici Paris XL, Rituals, New Yorker, Douglas, McDonald’s, JD Sports, Bristol, Burger King, Etos, Siebel, Specsavers, WE, Duifhuizen, Kik, Manfield, Jamin, Foot Locker, TK Maxx, Lidl, Amazing Oriental, Primera en Albert Heijn in het winkelcentrum gevestigd.

Het Winkelcentrum Zuidplein is met ca. 60.000 m² winkelruimte het grootste winkelcentrum aan de zuidkant van Rotterdam en heeft niet alleen bezoekers uit de directe omgeving maar ook uit de agglomeratie.

Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, vanwege de zeer gunstige ligging ten opzichte van de A15 en de A16 en de beschikking over twee eigen parkeergarages met ca. 1.600 plaatsen. Per openbaar vervoer is het winkelcentrum perfect bereikbaar, door de situering naast het openbaar vervoersknooppunt Zuidplein, waar diverse bus- en metrolijnen samenkomen.

RENOVATIE WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN:
De Vereniging van Eigenaren (VvE) van winkelcentrum Zuidplein heeft recent ca. 20 miljoen geïnvesteerd in de upgrade van het winkelcentrum. De upgrade is vooral ingezet op de verbetering van de ‘kwaliteit, beleving, uitstraling en verblijfswaarde’ van het winkelcentrum.

Het winkelcentrum Zuidplein genereerde voor de upgrade een constante stroom van bijna elf miljoen bezoekers per jaar. De verwachting is dat dit aantal, na de upgrading, de realisatie van het project Hart van Zuid met nieuwe functies en de versterking van het openbaar vervoerknooppunt zal toenemen. Vorig jaar lag het bezoekersaantal al op ruim 13,2 miljoen!

Oppervlakte:
277,58 m² BVO begane grond conform NEN2580.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 96.000,– per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage service- promotiekosten:
€ 6.900,– per jaar, exclusief B.T.W.

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2410444
Meer info

Adres

Zuiderterras 124
3083 BZ Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar