Te huur: Winkelruimte Nieuwe Binnenweg 194, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 81000,- per jaar

Kenmerken van Winkelruimte Nieuwe Binnenweg 194, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 403 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Winkelruimte gelegen aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam, in het gedeelte tussen de ‘s-Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan. In de nabijheid van het winkelpand treft men o.a. Coffee Company, Praxis City, Ekoplaza, Sranang, Urban Espresso Bar, Hensepeter, HFC, Banketbakkerij/Chocolaterie J. Van Dijk. Elders treft men o.a. Albert Heijn, Lidl, Dirk van den Broek, Tanger, Kruidvat, Etos, Hartman Binnenhuisadviseurs, Metz Woninginrichting, Vermeyden, Schorem en Koekela. Eveneens zijn er een verscheidenheid aan horecagelegenheden gevestigd zoals o.a. Rotown, Spaghetteria, Westerpaviljoen, Ari, Spaghettata en de Café’s Steijn, Rijke & De Wit alsmede Bakeliet.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

BIZ bijdrage:
Per 6 december 2019 is de BIZ (Bedrijven Investerings Zone) gebruikers en eigenaren Nieuwe Binnenweg Delfshaven 2020 van kracht. Het onderhavige pand maakt onderdeel uit van deze BIZ. Alle gebruikers betalen een BIZ-bijdrage van € 220,– per jaar die wordt aangeslagen via de Gemeentelijke Belastingen. De peildatum voor het ontvangen van een aanslag is steeds 1 januari. Zolang de BIZ-van kracht is, vervangt de BIZ bijdrage de verplichte bijdrage aan promotiekosten.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. Voor de in het gehuurde aanwezige voorzieningen – welke niet tot het casco/gehuurde behoren – heeft verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht en deze worden gedurende de huurperiode(n) in huidige staat om niet aan huurder ter beschikking gesteld.

 

Lees meer
www.blokmakelaars.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2410444
Fax: 010-4366900
Meer info

Adres

Nieuwe Binnenweg 194
3021 GM Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar