Te huur: Winkelruimte Korte Lijnbaan 24, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 7000,- per maand

Kenmerken van Winkelruimte Korte Lijnbaan 24, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 198 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Zeer gunstig gelegen winkelruimte in het centrum van Rotterdam. Aan de Korte Lijnbaan zijn o.a. Society Shop, BackWerk, Eazie, WAW BFC, Oquim, Fittz, Dodgers, Burger King, Taco Bell en McDonald’s gevestigd. Tevens bevinden o.a. Bershka en Pull&Bear zich in de directe nabijheid.

Oppervlakte:
Begane grond: 99 m² BVO conform NEN2580
1e verdieping: 99 m² BVO conform NEN2580

Huurtermijn:
10 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 7.000,– per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage servicekosten:
€ P.M.

Bijzonderheden:
1. Het gehuurde is een monument (besluit op basis van de Monumentenwet 1988).
2. De verschillende eigenaren van de Lijnbaan zijn verenigd in de Vereniging Lijnbaanakkoord Rotterdam. De vereniging stelt zich ten doel om de Lijnbaan en omgeving beter te laten functioneren. Deelopgave hiervan is het hebben van de regie voor het beheer van de openbare ruimte waaronder beveiliging, onderhoud als ook promotionele activiteiten. De kosten die betrekking hebben op het plusniveau in schoon en heel worden doorbelast aan huurder als promotie-/servicekosten.
In aanvulling op de vorige alinea is ondertussen per 1 januari 2019 de BIZ (Bedrijven Investerings Zone) Rotterdam Centrum voor ondernemers en vastgoedeigenaren van kracht. Het Lijnbaangebied maakt als deelgebied onderdeel uit van deze BIZ. Vanaf januari 2019 betalen alle gebruikers en vastgoedeigenaren een BIZ-bijdrage van 0,08% van de WOZ-waarde, die wordt aangeslagen via de Gemeentelijke Belastingen. De peildatum voor het ontvangen van een aanslag is steeds 1 januari. De ondergrens voor ondernemers is vastgesteld op € 500,- en voor eigenaren op € 1.000,- per object. De bovengrens is voor ondernemers vastgesteld op € 4.500,- en voor vastgoedeigenaren op € 15.000,- per object. Zolang de BIZ-van kracht is, vervangt de BIZ bijdrage de verplichte bijdrage aan promotie-/servicekosten zoals genoemd in de 1e alinea. Bij verval van de BIZ zal de 1e alinea primair weer onverkort van kracht zijn.

Lees meer
www.blokmakelaars.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2410444
Fax: 010-4366900
Meer info

Adres

Korte Lijnbaan 24
3012 ED Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar