Te huur: Winkelruimte Hof van Holland 47, Zwijndrecht

Huurbaar vanaf € 36000,- per jaar

Kenmerken van Winkelruimte Hof van Holland 47, Zwijndrecht

Oppervlakte

Totaal 90 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Op een goede locatie gelegen hoekwinkelruimte in winkelcentrum Walburg, de primaire winkelvoorziening van de gemeente Zwijndrecht met ca. 45.000 inwoners. Winkelcentrum Walburg is tevens één van de belangrijkste winkelcentra van de Drechtsteden en heeft niet alleen een lokale maar ook een regionale functie.

In winkelcentrum Walburg zijn tevens o.a. Scapino, HEMA, Van Uffelen, Intertoys, Kruidvat, Kippie, Eye-Wish, Primera, Hunkemöller, Jumbo, Aldi, Only, Etos, Specsavers, Ici Paris XL, Albert Heijn, Gall & Gall, Verhage Fastfood, MS Mode, Boekhandel Hyperion, Street One, The Stone, De IJswinckel, Kaaswinkel Kaasbest, visspeciaalzaak, Anna van Toor, Voorwinden Sport, T-Mobile, We, Zeeman, Duifhuizen, Van Haren, Hans Anders, Veer Apotheek, Cuts & Colours, Tabac & Gifts, Ritel, Big Bazar, Xenos, Blokker, Intertoys, Lucardi, Holland & Bar-rett, Bakker Voordijk, Slagerij Barten’s en diverse lokale ondernemers gevestigd.

Renovatie winkelcentrum Walburg:
Recent heeft er een uitgebreide renovatie van het winkelcentrum plaatsgevonden. Onder andere zijn alle entrees vernieuwd, is de buitenzijde van het centrum gemoderniseerd en zijn de passages en pleinen voorzien van nieuwe verlichting, plafonds en afwerking. Het buitengebied rondom het winkelcentrum is door de gemeente recent heringericht.

Bereikbaarheid en parkeren:
Het winkelcentrum Walburg is per eigen en openbaar vervoer goed bereikbaar, o.a. door de bushaltes voor de deur en het NS station op 15 minuten loopafstand. Het winkelcentrum beschikt over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op de diverse parkeerterreinen rondom het winkelcentrum. De weekmarkt is op donderdag en vindt plaats op één van de parkeerterreinen van het winkelcentrum.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 90 m² b.v.o.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs inclusief servicekosten:
€ 36.000,– per jaar, exclusief B.T.W.

Promotiebijdrage:
€ 100,– per maand*, exclusief B.T.W.

*onder voorbehoud en wordt rechtstreeks door de winkeliersvereniging aan huurder doorberekend.

Lees meer
www.blokmakelaars.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2410444
Meer info

Adres

Hof van Holland 47
3332 EH Zwijndrecht
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar