Te huur: Winkel Zuiderpoort 27, Lelystad

Huurbaar vanaf € 6875,-

Kenmerken van Winkel Zuiderpoort 27, Lelystad

Oppervlakte

Totaal 1150 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Lelystad

De winkelruimte is gelegen op de woonboulevard Palazzo in Lelystad. De unit op Zuiderpoort 27 in Lelystad heeft energielabel A. Deze unit bevindt zich in de winkelstrip met Welkoop.  Op de winkellocatie zijn meerdere retailers gevestigd, zoals Leen Bakker, Kwantum, Raven Hengelsport, Swiss Sense, Jysk, TotaalBed, Keuken Kampioen, Gamma, Haco Wonen & Slapen, Praxis en Intratuin. Ze bieden gezamenlijk een breed assortiment aan op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf.

Op de woonboulevard Palazzo worden er bovendien veel evenementen georganiseerd die jaarlijks terugkomen. Vastgoed Totaalbeheer verzorgt voor het hele terrein van Palazzo. Palazzo Lelystad is goed bereikbaar door haar ligging vlakbij de A6. Zuiderpoort 27 in Lelystad is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.

De indeling van de totale oppervlakte van 1.150 m² is als volgt:

  • begane grond circa 610 m²
  • eerste verdieping circa 540 m²

Het voorschotbedrag voor servicekosten is € 4.500 per jaar exclusief BTW. Daarnaast zijn de promotiekosten voor deze locatie € 5.509,92 per jaar exclusief BTW.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
Per direct.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Zuiderpoort 27 in Lelystad?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Zuiderpoort 27
8239 AB Lelystad
NL
Spring naar toolbar