Te huur: Winkel Wiekslag 285, Amersfoort

Huurbaar vanaf € 4165,-

Kenmerken van Winkel Wiekslag 285, Amersfoort

Oppervlakte

Totaal 240 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Amersfoort

Op Wiekslag 285 in Amersfoort is er een winkelruimte beschikbaar voor huur. Deze winkelruimte is ideaal gelegen, direct naast de Jumbo, in de gezellige winkelstrip aan de Wiekslag in de wijk De Horsten. Met een oppervlakte van circa 240 m² op de begane grond, biedt deze ruimte veel mogelijkheden voor uw onderneming. Aan de achterzijde zijn er ook twee garageboxen apart te huur voor extra ruimte.

Een toplocatie voor uw winkel
Deze winkelruimte heeft alles wat u zoekt voor uw retailbedrijf. Met de nabijheid van de Jumbo supermarkt profiteert u van een constante stroom van potentiële klanten. De locatie aan de Wiekslag is gunstig gelegen en trekt veel winkelend publiek aan. Deze winkelruimte is voorzien van een A++ energielabel. Dit maakt de winkelruimte niet alleen milieuvriendelijk, maar ook economisch zeer aantrekkelijk voor ondernemers.

Specificaties van de winkelruimte
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 240 m² op de begane grond. Dit biedt voldoende ruimte voor uw winkel. De ruimte is goed verlicht en klaar voor uw inrichting. Met grote etalageramen kunt u uw producten of diensten prominent presenteren en de aandacht trekken van voorbijgangers.

Extra opslagruimte beschikbaar
Heeft u extra ruimte nodig voor opslag of andere doeleinden? Aan de achterzijde van de winkelruimte zijn twee garageboxen beschikbaar voor afzonderlijke huur. Dit biedt u de flexibiliteit om uw ruimte aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Wiekslag 285 in Amersfoort?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Wiekslag 285
3815 GK Amersfoort
NL
Spring naar toolbar