Te huur: Winkel Westzijde 11, Zaandam

Huurbaar vanaf € 3025,-

Kenmerken van Winkel Westzijde 11, Zaandam

Oppervlakte

Totaal 170 ㎡

Omschrijving

Te huur winkel of kantoorruimte in Zaandam

Bent u op zoek naar een winkel- of een kantoorruimte in Zaandam? Dan is de ruimte aan de Westzijde 11 in Zaandam wellicht iets voor u! Deze ruimte biedt een uitstekende mogelijkheid om een winkel te starten of een dienstverlening aan te bieden. De ruimte beschikt over energielabel C.

Deze locatie is gunstig gelegen in het hart van het stadscentrum, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel voetgangers als automobilisten. De Westzijde is een levendige winkelstraat met een gevarieerd aanbod aan winkels en voorzieningen. Met de centrale ligging van de winkelruimte profiteert u van een goede zichtbaarheid en veel passanten.

De winkelruimte aan de Westzijde 11 in Zaandam heeft diverse kenmerken die het aantrekkelijk maken voor ondernemers. Het pand beschikt over een ruime etalage, waardoor u uw producten of diensten op een aantrekkelijke manier kunt presenteren aan voorbijgangers. Daarnaast is er voldoende vloeroppervlakte beschikbaar om uw winkel naar wens in te richten. De ruimte is in overleg per direct beschikbaar. De bestemming is detailhandel of dienstverlening.

De indeling van de totale oppervlakte van 170 m² is als volgt:

  • begane grond circa 122 m² 
  • entresol circa 48 m²

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Westzijde 11 in Zaandam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Westzijde 11
1506 EA Zaandam
NL
Spring naar toolbar