Te huur: Winkel Westerstraat 40, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 9585,-

Kenmerken van Winkel Westerstraat 40, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 472 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoor en winkelruimte in Rotterdam

Deze unieke ruimte aan de Westerstraat 40 in Rotterdam, gelegen in het historische Scheepvaartkwartier vlakbij de pittoreske Veerhaven, is een ware blikvanger. Met grote, kenmerkende raampartijen die de ruimte omringen en een industriële uitstraling, is deze locatie absoluut bijzonder te noemen. Bovendien zorgt een indrukwekkende lichtkoepel voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Door de bestemming ‘gemengd 3’ is er een breed scala aan mogelijkheden. Het is evenzeer geschikt voor detailhandel als kantoorruimte. Met een totale oppervlakte van circa 472 m² exclusief de entresol, biedt deze locatie alle ruimte die u nodig heeft om uw zakelijke dromen te realiseren. Op dit moment bevindt zich een entresol in de ruimte waar nu een kantoor/kantine ruimte is gecreëerd.

Deze unit heeft energielabel D en kan aangepast worden aan uw specifieke behoeften. Of u nu een bruisende winkel, een inspirerend kantoor of een andere onderneming in gedachten heeft, deze locatie biedt de ruimte en de uitstraling om uw visie tot leven te brengen. De ligging in het Scheepvaartkwartier, bekend om zijn historische charme en de nabijheid van de Veerhaven, voegt een vleugje prestige toe aan deze unieke ruimte.

Meer lezen over Westerstraat 40 in Rotterdam? Bekijk hier onze brochure!

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Westerstraat 40 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Westerstraat 40
3016 DH Rotterdam
NL
Spring naar toolbar