Te huur: Winkel Westerdorpsstraat 4, Hoevelaken

Huurbaar vanaf € 70,-

Kenmerken van Winkel Westerdorpsstraat 4, Hoevelaken

Oppervlakte

Totaal 2255 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Hoevelaken

De leisure of winkelruimte is gelegen aan de Westerdorpsstraat 4 in Hoevelaken. Het betreft meerdere winkelruimtes die zijn gelegen in het centrum van Hoevelaken. In de directe omgeving bevinden zich winkels als Albert Heijn, Lidl, Hema en Blokker. De diversiteit aan omliggende winkels creëert een dynamische omgeving die aantrekkelijk is voor een breed scala aan doelgroepen. Het is een plek waar lokale bewoners samenkomen en waar bezoekers graag winkelen. Deze winkelruimte, gelegen in een buurt waar huishoudens en bedrijvigheid samenkomen, biedt een unieke kans om deel uit te maken van de lokale gemeenschap.

De diversiteit aan omliggende winkels creëert een dynamische omgeving die aantrekkelijk is voor een breed scala aan doelgroepen. Het is een plek waar lokale bewoners samenkomen en waar bezoekers graag winkelen. Deze leisure of winkelruimte biedt een unieke kans om deel uit te maken van de lokale gemeenschap.

De indeling van de totale oppervlakte van 2.255 m² is als volgt:

  • begane grond circa 93 m² winkelruimte
  • eerste verdieping circa 1.542 m²
  • kelderruimte circa 620 m² 

Huurprijs (kelder)
€ 70,- per m² per jaar,  exclusief BTW en servicekosten.

Huurprijs (eerste verdieping)
€ 80 – € 110 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
Per direct.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Westerdorpsstraat 4 in Hoevelaken?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Westerdorpsstraat 4
3871 AX Hoevelaken
NL
Spring naar toolbar