Te huur: Winkel Watermanweg 225, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 7085,-

Kenmerken van Winkel Watermanweg 225, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 352 ㎡

Omschrijving

Verhuurd onder voorbehoud
PDV of winkelruimte in Rotterdam

Op zoek naar een PDV-winkelruimte in Rotterdam? Ontdek deze uitstekend gesitueerde winkelruimte op Watermanweg 225 in Rotterdam Alexandrium. Het object is gelegen tussen Keukenkampioen en Tulp Keukens, vlakbij de entree van de Apple Store. Deze specifieke unit, momenteel in gebruik door Interieur Line, bevindt zich op de tweede verdieping van de winkelcentrum Alexandrium en biedt een totale oppervlakte van circa 352 m².

Deze ruimte is niet alleen goed gepositioneerd in het winkelcentrum, maar heeft ook het voordeel van een energielabel A. De moderne uitstraling en strategische locatie maken het een aantrekkelijke optie voor diverse bedrijven in de huishoudelijke en interieurbranche.

Naast de huurprijs zijn er aanvullende kosten van toepassing, waaronder een voorschot servicekosten van € 525 per maand exclusief BTW. Ook worden promotiekosten van € 1.478,10 per maand exclusief BTW in rekening gebracht.

Omgeving en bereikbaarheid
De Watermanweg 225 in Rotterdam, ligt te midden van het bruisende Alexandrium, bekend om zijn diverse winkelaanbod en shoppingervaring. Met de nabijheid van grote namen zoals de Apple Store en strategische ligging tussen Keukenkampioen en Tulp Keukens, profiteert uw onderneming van een hoge zichtbaarheid en constant passantenverkeer.

Bereikbaarheid is een van de sterke punten van deze locatie. Met uitstekende verbindingen via wegen en openbaar vervoer is het winkelcentrum Alexandrium goed bereikbaar voor zowel lokale als potentiële klanten uit de wijde omgeving. Maak gebruik van deze gelegenheid om uw bedrijf te vestigen op deze prominente locatie in Rotterdam.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
Per direct.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  

Meer weten over Watermanweg 225 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op deze pagina kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze winkelruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Watermanweg 225
3067 GA Rotterdam
NL
Spring naar toolbar