Te huur: Winkel Visstraat 106, Dordrecht

Huurbaar vanaf € 24585,-

Kenmerken van Winkel Visstraat 106, Dordrecht

Oppervlakte

Totaal 3015 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Dordrecht

De winkelruimte is gelegen op de Visstraat 106 in Dordrecht. Dordrecht staat bekend om zijn bruisende centrum, en de Visstraat is een van de meest levendige winkelstraten in de stad. Midden in het hart van Dordrecht biedt deze winkelruimte een unieke kans voor ondernemers.

In de nabije omgeving van deze winkelruimte vind je bekende namen zoals O’moda Schoenen, Adams Herenmode, McDonald’s, The Sting, Hema en C&A. De aanwezigheid van deze gevestigde merken creëert een bloeiende zakelijke omgeving, waardoor jouw onderneming kan profiteren van een constant stroom van potentiële klanten.

De indeling van de totale oppervlakte is als volgt:

  • niveau 0 (entree): circa 947 m²
  • niveau 1/2: circa 1.394 m²
  • niveau 3: circa 620 m²
  • niveau 4: circa 54 m² (kantoorruimte)

Staat van oplevering
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De volgende zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen:

  • systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
  • meterkast;
  • verwarmingsinstallatie;
  • scheidingswanden;
  • pantry;
  • goederenliftinstallatie;

Deze opsomming is niet limitatief en derhalve niet automatisch beperkt tot bovengenoemde zaken.

Datum van oplevering
In overleg.

Huurtermijn
Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Bereikbaarheid

Deze locatie profiteert van uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich bushaltes en het treinstation van Dordrecht, waardoor zowel medewerkers als klanten moeiteloos naar de Visstraat kunnen reizen.

Visstraat biedt ook gunstige toegang tot belangrijke snelwegen. De nabijheid van snelwegen zorgt voor een vlotte verbinding met omliggende steden en zakelijke centra.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Visstraat 106 in Dordrecht?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Visstraat 106
3311 KX Dordrecht
NL
Spring naar toolbar