Te huur: Winkel Stationsweg 172, Drachten

Huurbaar vanaf € 2170,-

Kenmerken van Winkel Stationsweg 172, Drachten

Oppervlakte

Totaal 104 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Drachten

Deze prachtige winkelruimte is gunstig gelegen in het Noorderpoort-winkelcentrum in Drachten. Het pand aan de Stationsweg 172 in Drachten bevindt zich in een levendige winkelstrip, omringd door vertrouwde namen zoals Zeeman, Mitra, Primera, Kruidvat en Jumbo, waardoor het een uitstekende locatie is voor uw onderneming. De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt ongeveer 104 m² en het pand is nieuw gebouwd of herbouwd, met de afronding eind 2020 / begin 2021. Dit betekent dat u kunt profiteren van moderne voorzieningen en een frisse uitstraling om klanten te verwelkomen.

Dit winkelcentrum is niet alleen de thuisbasis van Jumbo, maar herbergt ook andere aantrekkelijke winkels, waaronder Aldi, Etos, Bakker Bart, een bloemenwinkel en een slagerij. Dit zorgt voor een constante stroom van bezoekers die op zoek zijn naar diverse producten en diensten. Een extra voordeel is de ruime, gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum, met meer dan 200 beschikbare parkeerplaatsen. Dit vergemakkelijkt het bezoek van klanten en draagt bij aan de toegankelijkheid van uw onderneming.

Bovendien beschikt deze ruimte over energielabel A, wat aangeeft dat het pand energiezuinig en duurzaam is. Dit draagt niet alleen bij aan lagere operationele kosten, maar is ook een positieve eigenschap voor milieubewuste consumenten. Kortom, dit is een uitstekende kans om uw bedrijf te vestigen in een moderne, goed gelegen winkelruimte met veel potentieel.

Datum van oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Stationsweg 172 in Drachten?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Stationsweg 172
9201 GT Drachten
NL
Spring naar toolbar