Te huur: Winkel Raadhuisplein 81E, Krimpen aan den IJssel

Huurbaar vanaf € 1500,-

Kenmerken van Winkel Raadhuisplein 81E, Krimpen aan den IJssel

Oppervlakte

Totaal 60 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Krimpen aan den IJssel 

Bent u op zoek naar winkelruimte in Krimpen aan den IJssel? Ontdek deze ruimte in het overdekte winkelcentrum De Crimpenhof, gelegen tegenover Albert Heijn op Raadhuisplein 81E in Krimpen aan den IJssel. De betreffende unit huisvest momenteel Multivlaai / Limburgia en biedt een uitstekende mogelijkheid voor diverse ondernemingen.

In het levendige winkelcentrum, dat wordt bezocht door een divers publiek, zijn ongeveer 70 winkeliers gevestigd, waaronder bekende namen als Holland & Barrett, Blokker, Van Haren en Hema. De aangeboden winkelruimte heeft het energielabel A, wat wijst op een efficiënte en duurzame indeling.

Service- en promotiekosten

  • Servicekosten: € 28 per m² ex BTW (€ 140,- per maand ex BTW)
  • Promotiebijdrage: Vast bedrag van € 1.076,87 + (€ 2,68 per m² = € 160,80) = € 1.237,67 ex BTW per jaar (€ 103,15 per maand ex BTW)

Omgeving en bereikbaarheid
Raadhuisplein 81E bevindt zich in het bruisende hart van Krimpen aan den IJssel. De ligging tegenover Albert Heijn biedt extra zichtbaarheid en gemak voor bezoekers. De Crimpenhof huisvest een breed scala aan winkels, wat resulteert in een gevarieerd winkelaanbod.

Wat betreft bereikbaarheid is De Crimpenhof goed toegankelijk via verschillende transportmiddelen. Met parkeergelegenheid in de buurt en nabijheid van openbaar vervoer, maakt deze locatie het uw klanten makkelijk om uw winkel te bezoeken.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Raadhuisplein 81E in Krimpen aan den IJssel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op deze pagina kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze winkelruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Raadhuisplein 81E
2922 AH Krimpen aan den IJssel
NL
Spring naar toolbar