Te huur: Winkel Raadhuisplein 47, Krimpen aan den IJssel

Huurbaar vanaf € 1950,-

Kenmerken van Winkel Raadhuisplein 47, Krimpen aan den IJssel

Oppervlakte

Totaal 85 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Krimpen aan den IJssel

Deze winkelruimte bevindt zich aan de Raadhuisplein 47 in Krimpen aan den IJssel. De ruimte is gelegen in het populaire en overdekte winkelcentrum de Crimpenhof, naast Holland & Barrett en recht tegenover Hunkemöller. Hier krijgt u de kans om uw onderneming te vestigen op een toplocatie binnen een levendig winkelcentrum. Met een energielabel A toont deze ruimte haar toewijding aan duurzaamheid, wat niet alleen positief is voor het milieu maar ook kan leiden tot aanzienlijke besparingen op energiekosten.

Over het winkelcentrum
Het winkelcentrum De Crimpenhof is een bruisend winkelhart in Krimpen aan den IJssel. Met circa 70 gevarieerde winkels en een gunstige locatie biedt het een veelzijdige winkelervaring. Of je nu op zoek bent naar bekende retailers of unieke lokale winkels, De Crimpenhof heeft voor ieder wat wils. Het overdekte winkelcentrum is een geliefde bestemming voor zowel inwoners als bezoekers, en staat garant voor gezellig winkelen in een levendige sfeer. Dit betekent dat u deel kunt uitmaken van een actieve gemeenschap van ondernemers in een winkelomgeving die altijd in beweging is.

Kortom, Raadhuisplein 47 biedt een unieke kans om uw ondernemingsdromen waar te maken binnen een gevestigd en levendig winkelcentrum. Grijp deze kans en neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en de volgende stap te zetten in uw ondernemersreis. Dit is uw moment uw winkel te vestigen in het winkelcentrum Crimpenhof in in Krimpen aan den IJssel.

Servicekosten en promotiebijdrage
De servicekosten bedragen € 28 per m² exclusief BTW, terwijl de promotiebijdrage een vast bedrag van € 1.076,87 omvat, plus € 2,68 per m², wat neerkomt op € 1.304,67 exclusief BTW.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De verhuurder zal in overleg met de huurder een nieuwe volglazen pui plaatsen.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Raadhuisplein 47 in Krimpen aan den IJssel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Raadhuisplein 47
2922 AG Krimpen aan den IJssel
NL
Spring naar toolbar