Te huur: Winkel Raadhuisplein 133C-D, Krimpen aan den IJssel

Huurbaar vanaf € 5500,-

Kenmerken van Winkel Raadhuisplein 133C-D, Krimpen aan den IJssel

Oppervlakte

Totaal 440 ㎡

Omschrijving

Te huur winkel of horecaruimte in Krimpen aan den IJssel

Ontdek de potentie van deze veelzijdige winkel- of horecaruimte aan het Raadhuisplein 133C-D in Krimpen aan den IJssel, gelegen in het prominente winkelcentrum Crimpenhof. Deze strategisch gepositioneerde unit, grenzend aan Domino’s Pizza, biedt niet alleen een energiezuinige omgeving met energielabel A, maar ook een ideale locatie naast het Gemeentehuis van Krimpen aan den IJssel.

De indeling van de totale oppervlakte van 440 m² is als volgt:

  • begane grond circa 180 m²
  • eerste verdieping circa 260 m²

De begane grond van circa 180 m² en de eerste verdieping van circa 260 m² bieden in totaal 440 m² aan ruimte, waarbij de verhuurder plannen heeft voor een interne trap en een nieuwe entree aan de voorzijde/zijkant. Deze aanpassingen, uiteraard onder voorbehoud van definitieve goedkeuring, vergroten de mogelijkheden voor een efficiënte indeling en toegankelijkheid.

Servicekosten en promotiebijdrage

Naast de gunstige ligging biedt deze locatie diverse praktische voordelen. De servicekosten van € 12 per m², met een totaal van € 5.280 exclusief BTW (op voorschotbasis met latere verrekening), dragen bij aan een gestroomlijnd beheer van de ruimte. De promotiebijdrage van € 609 exclusief BTW biedt bovendien mogelijkheden voor gezamenlijke promotieactiviteiten binnen het winkelcentrum.

Let op: de uitvoering en realisatie van de plannen zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaresse/verhuurder en vereiste vergunningen. Een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelbelovende locatie met groeipotentie in Krimpen aan den IJssel.

Opleveringsniveau
In onderling overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek. Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Raadhuisplein 133C-D in Krimpen aan den IJssel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Raadhuisplein 133C-D
2922 AP Krimpen aan den IJssel
NL
Spring naar toolbar