Winkel Prins Johan Friso Promenade 67, Rijswijk

Kenmerken van Winkel Prins Johan Friso Promenade 67, Rijswijk

Oppervlakte

Totaal 356 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Rijswijk

Ontdek de mogelijkheden van onze winkelruimte op een toplocatie aan Prins Johan Friso Promenade 67 in Rijswijk. Gelegen op niveau 1 boven de supermarkt Hoogvliet, biedt deze ruimte niet alleen een strategische positie maar ook de voordelen van een levendig overdekt winkelcentrum.

Deze winkelruimte, nu voorzien van een A+ energielabel, garandeert een uiterst energiezuinige bedrijfsvoering. Dit maakt de winkelruimte niet alleen milieuvriendelijk, maar ook economisch zeer aantrekkelijk voor ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

De voormalige Xenos-unit is bereikbaar via een roltrap en bevindt zich op een prominente hoek in de Sterpassage, die alle passages in het winkelcentrum met elkaar verbindt. Een perfecte plek voor bedrijven die willen profiteren van de constante stroom van passanten in dit drukbezochte winkelgebied.

Met meer dan 135 aanwezige winkels, waaronder bekende namen zoals Kruidvat, Blokker en Hema, biedt dit overdekte winkelcentrum een uitgelezen kans voor ondernemingen om zich te vestigen op een locatie waar klanten samenkomen. Of je nu een startup bent die streeft naar naamsbekendheid of een gevestigde onderneming die de exposure wil vergroten, deze winkelruimte voorziet in diverse behoeften.

Bereikbaarheid en Omgeving
De Prins Johan Friso Promenade 67 is uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het winkelcentrum bevindt zich op loopafstand van het Rijswijkse treinstation en is goed bereikbaar via verschillende snelwegen. De centrale ligging maakt het gemakkelijk voor medewerkers en klanten om je bedrijf te bereiken.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Prins Johan Friso Promenade 67 in Rijswijk?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Prins Johan Friso Promenade 67
2284 DE Rijswijk
NL
Spring naar toolbar