Winkel Prins Johan Friso Promenade 65, Rijswijk

Kenmerken van Winkel Prins Johan Friso Promenade 65, Rijswijk

Oppervlakte

Totaal 660 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Rijswijk

Deze ruime winkelunit aan de Prins Johan Friso Promenade 65 in Rijswijk biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een centraal gelegen en goed zichtbare locatie. Met een indrukwekkende oppervlakte van circa 660 m², bevindt deze voormalige Kruidvat-unit zich op niveau 1 van de Sterpassage in het winkelcentrum.

Deze winkelruimte, nu voorzien van een A++ energielabel, garandeert een uiterst energiezuinige bedrijfsvoering. Dit maakt de winkelruimte niet alleen milieuvriendelijk, maar ook economisch zeer aantrekkelijk voor ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Sterpassage, waarin deze winkelunit zich bevindt, is het hart van het winkelcentrum in Rijswijk. Als onderdeel van een netwerk van passages die onderling met elkaar zijn verbonden, profiteert deze locatie van een constante stroom van winkelend publiek. De unit is toegankelijk via een roltrap, waardoor klanten op een gemakkelijke en aantrekkelijke manier de ruimte kunnen bereiken.

Uitbreidingsmogelijkheden
Met een oppervlakte van circa 660 m² biedt deze winkelunit een veelzijdige ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten. Voor ondernemers die streven naar nog meer ruimte, bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding door het buurpand Prins Johan Friso Promenade 63 toe te voegen, wat een extra oppervlakte van 721 m² oplevert.

Dit overdekte winkelcentrum huisvest meer dan 135 winkels, waaronder bekende namen zoals Kruidvat, Blokker en Hema. De aanwezigheid van deze gevestigde winkels draagt bij aan een gevarieerde en levendige winkelomgeving, wat de zichtbaarheid en aantrekkingskracht voor consumenten vergroot.

Uitstekende bereikbaarheid
De centrale ligging van deze winkelunit maakt het niet alleen toegankelijk voor lokale bewoners, maar trekt ook bezoekers van buiten de stad aan. Met uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer, biedt deze locatie ondernemers de kans om te profiteren van een bloeiende en dynamische winkelomgeving in Rijswijk.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Prins Johan Friso Promenade 65 in Rijswijk?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Prins Johan Friso Promenade 65
2284 DH Rijswijk
NL
Spring naar toolbar