Winkel Prins Johan Friso Promenade 63-67, Rijswijk

Kenmerken van Winkel Prins Johan Friso Promenade 63-67, Rijswijk

Oppervlakte

Totaal 2234 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Rijswijk

De winkelruimte is gelegen in het winkelcentrum In de Bogaard op Prins Johan Friso Promenade 63-67 in Rijswijk. Deze winkelunits zijn gelegen op een prominente hoek in de Sterpassage van het winkelcentrum in Rijswijk. De units zijn gesitueerd op niveau 1 boven de supermarkt Hoogvliet. In dit overdekte winkelcentrum zijn ruim 135 winkels aanwezig, zoals Kruidvat, Blokker en Hema.

De volgende varianten zijn mogelijk:

1. Variant A: Grootste samenstelling
Circa 2234 m² vvo. Hierbij worden 3 winkelruimten samengevoegd en ook de tussenliggende passage maakt hier een onderdeel van.

Naast deze locatie bevindt zich een openbaar toegankelijk parkeerdek met circa 47 parkeerplaatsen op hetzelfde niveau. Uitsluitend bij variant A bestaat de mogelijkheid tot aanhuren van deze voorziening met als gebruik uitsluitend voor klanten van uw winkel.

2. Variant B: Twee aparte ruimten exclusief de passage

  • Ruimte links circa 1381 m² vvo
  • Ruimte rechts circa 353 m² vvo

De locatie is bereikbaar met een roltrap en bevindt zich op een prominente hoek in de Sterpassage van het winkelcentrum. In dit geheel overdekte winkelcentrum zijn alle bekende winkelketens gevestigd maar ook de zelfstandige winkelier. Alle passages zijn onderling met elkaar verbonden.

Opleveringsniveau
Er zal sprake zijn van casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Prins Johan Friso Promenade 63-67 in Rijswijk?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Prins Johan Friso Promenade 63-67
2284 DE Rijswijk
NL
Spring naar toolbar