Te huur: Winkel Peppelweg 105A, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 2400,-

Kenmerken van Winkel Peppelweg 105A, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 132 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Rotterdam

Deze winkelruimte aan de Peppelweg 105A in Rotterdam biedt een uitstekende gelegenheid voor uw onderneming. De ruimte bevindt zich tegenover Gall&Gall en naast veel bekende retailers zoals HEMA, Etos, Zeeman en Domino’s Pizza. Met een oppervlakte van ongeveer 90 m² op de begane grond en nog eens 42 m² in de kelderruimte, heeft u voldoende ruimte om uw winkelconcept te realiseren.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 132 m² is als volgt:

  • begane grond circa 90 m²
  • kelderruimte circa 42 m²

De locatie geniet een uitstekende zichtbaarheid en bevindt zich in een levendige winkelomgeving. De aanwezigheid van bekende merken in de buurt trekt dagelijks een divers publiek aan, wat gunstig kan zijn voor uw bedrijf. Deze winkelruimte was voorheen in gebruik door De Volksbank/SNS.

Wat betreft bereikbaarheid is deze locatie ideaal. De Peppelweg 105A in Rotterdam is goed verbonden met het openbaar vervoer, met verschillende bushaltes in de buurt. Bovendien is er meestal voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, wat het voor zowel klanten als medewerkers gemakkelijk maakt om de winkel te bereiken.

Hoewel deze ruimte momenteel een energielabel F heeft, biedt dit u de mogelijkheid om duurzaamheidsmaatregelen te overwegen en uw ecologische voetafdruk te verminderen. Kortom, deze winkelruimte aan de Peppelweg is strategisch gelegen en biedt veel potentieel voor een succesvolle onderneming.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Peppelweg 105A in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Peppelweg 105A
3053 GG Rotterdam
NL
Spring naar toolbar