Te huur: Winkel Oranjestraat 17, Schiedam

Huurbaar vanaf € 1875,-

Kenmerken van Winkel Oranjestraat 17, Schiedam

Oppervlakte

Totaal 210 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Schiedam

De kantoorruimte is gelegen aan de Oranjestraat 17 in Schiedam op een uitstekende zichtlocatie. Deze unit heeft energielabel D. Deze locatie bevindt zich aan de rand van het winkelgebied. In de directe omgeving bevinden zich winkels als Goudwisselkantoor en Domino’s Pizza.

De indeling van de totale oppervlakte van 210 m² is als volgt:

  • begane grond circa 105 m² 
  • kelderruimte circa 105 m²

Deze ruimte kan ingezet worden voor de volgende functies:

  • bed & breakfast;
  • sportschool of fitnesscentrum;
  • maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
  • zakelijke dienstverlening, uitsluitend op de begane grond.
Omgeving en bereikbaarheid

De straten rondom Oranjestraat 17 in Schiedam zijn doordrenkt van geschiedenis en cultuur. U bevindt zich te midden van charmante historische gebouwen en sfeervolle pleinen. Dit zorgt voor een inspirerende sfeer die zowel voor zakelijke als persoonlijke groei stimulerend is.

De bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend. Met diverse openbaar vervoersopties in de buurt en nabijgelegen snelwegen, is Schiedam goed verbonden met omliggende steden. Dit maakt zakelijke afspraken, klantbezoeken en woon-werkverkeer eenvoudig en efficiënt.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Oranjestraat 17 in Schiedam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie.  Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Oranjestraat 17
3111 AM Schiedam
NL
Spring naar toolbar