Te huur: Winkel Nieuwstraat 5-7, Lage Zwaluwe

Huurbaar vanaf € 3540,-

Kenmerken van Winkel Nieuwstraat 5-7, Lage Zwaluwe

Oppervlakte

Totaal 545 ㎡

Omschrijving

Te huur winkel en horecaruimte in Lage Zwaluwe

Deze veelzijdige winkel- of horecaruimte aan de Nieuwstraat 5-7 in Lage Zwaluwe biedt een unieke kans voor ondernemers die de voordelen willen benutten van een centrale locatie in dit charmante dorp. Lage Zwaluwe, onderdeel van de gemeente Drimmelen, bevindt zich gunstig nabij steden als Breda en Dordrecht, waardoor het niet alleen aantrekkelijk is voor de lokale bevolking maar ook voor bezoekers uit de omliggende regio.

De strategische hoekligging van de ruimte biedt niet alleen een opvallende aanwezigheid in het straatbeeld, maar zorgt ook voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de etalageruimte optimaal benut kan worden. De begane grondpositie maakt het toegankelijk voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten, van detailhandel tot horeca. Wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt, is het energielabel A, wat niet alleen gunstig is voor duurzaamheid maar ook kan bijdragen aan lagere operationele kosten.

Het centrum van Lage Zwaluwe zelf heeft een gezellige en authentieke sfeer, waardoor het aantrekkelijk is voor zowel lokale bewoners als toeristen. De nabijheid van voorzieningen en de uitstekende bereikbaarheid dragen bij aan de aantrekkelijkheid van deze locatie. Kortom, deze winkel- of horecaruimte biedt niet alleen een zakelijk platform, maar ook een kans om deel uit te maken van een levendige en gemeenschapsgerichte omgeving.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
Per direct.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Nieuwstraat 5-7 in Lage Zwaluwe?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Nieuwstraat 5-7
4926 AW Lage Zwaluwe
NL
Spring naar toolbar