Te huur: Winkel Nieuwstraat 35-75, ARNHEM

Huurbaar vanaf € 12000,- per jaar

Kenmerken van Winkel Nieuwstraat 35-75, ARNHEM

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Winkel

Oppervlakte

Totaal 473 ㎡
Kantoor 473 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 59 ㎡
Kantoor 59 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Eén aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren, die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn: dát is het doel van de herontwikkeling van de zuidelijke binnenstad. Met Het Kadehuis wordt daar een plek aan toegevoegd die een bestemming op zich is, waar je riant kunt wonen, werken en ondernemen waarbij creativiteit hoogtij viert en waar altijd iets te beleven valt.

Het Kadehuis wordt een plek voor alle Arnhemmers en krijgt een prettige identiteit en levendigheid. Het wordt een plek om plezierig te wonen, te werken, te ondernemen en te ontspannen in een levendige en leefbare buurt. We maken met Het Kadehuis een nieuwe place to be in Arnhem bestaande uit 6 karakteristieke panden met een indrukwekkende eigentijdse architectuur. Met bruisende arcades waar gewerkt en genoten wordt. En met groene daken en grote terrassen die nadrukkelijk zichtbaar zijn in het straatbeeld, prachtig om te zien én goed voor de duurzame stad.

De gezellige Nieuwstraat verbindt het centrum met de Rijn en wordt het begin van een leuke wandelroute langs de Rijnkade naar het Cobercokwartier in het oosten en Museum Arnhem in het westen. De nauwe samenwerking met ondernemers zoals die in de Foodhall versterkt de sterke synergie tussen uiteenlopende culturele, culinaire en kunstzinnige programma’s in de zuidelijke binnenstad. Het Kadehuis versterkt het karakter van de zuidelijke binnenstad en zal als echte bestemming en nieuwe hotspot in de stad gaan fungeren. Levendig, leefbaar, creatief, verbonden!

Oppervlakte en prijzen:
Unit 3:
Oppervlakte: ca. 87 m²
Huurprijs: € 18.500,–

Unit 5:
Oppervlakte: ca. 78 m²
Huurprijs: € 16.500,–

Unit 6:
Oppervlakte: ca. 85 m²
Huurprijs: € 17.500,–

Unit 7:
Oppervlakte: ca. 59 m²
Huurprijs: € 12.000,–

Unit 8:
Oppervlakte: ca. 164 m²
Huurprijs: € 50.000,–

Bovenstaande oppervlaktes zijn op basis van BVO. Prijzen zijn per jaar en te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
Verhuur is op basis van casco. De commerciële ruimten worden opgeleverd conform de Technische Omschrijving Bedrijfsunits Kadehuis Arnhem d.d. 17 januari 2023, waarvan een kopie is op te vragen bij ons kantoor.

Ligging:
Op een paar wandelminuten ligt het historisch stadscentrum van Arnhem wat wordt gekenmerkt door een rijk en divers aanbod aan winkels en horeca. Aan de andere kant grenst Het Kadehuis aan de gezellige Rijnkade met veel leuke horecazaken.

Bereikbaarheid:
Op slechts een kwartier lopen bevindt zich Centraal Station Arnhem en op een paar minuten lopen zijn er diverse bushaltes. In de directe nabijheid van Het Kadehuis zijn er meerder openbare parkeergelegenheden (betaald) zoals: Rijnkade, parkeerterrein Trans en parkeergarage Rozet. De bereikbaarheid is dus erg goed.

Oplevering:
Medio 2023.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Nieuwstraat’ met bestemming ‘Centrum’. Dit staat onder andere het gebruik toe als:
– Maatschappelijke en culturele functies;
– Detailhandel, niet zijnde volumineuze detailhandel of een supermarkt;
– Horeca-1 en horeca-3;
– Een kleinschalige koffiebranderij;
– Dienstverlenende en ambachtelijke bedrijven;
– Mobiliteitshub.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Arnhem, dan wel via de website van Ruimtelijke Plannen.

Contactgegevens/bezichtigingen:
DK Makelaars
Vossenstraat 6
6811 JL ARNHEM
026 _ 363 84 94
info@dkmakelaars.nl
www.dkmakelaars.nl

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 026-3638494
Meer info

Adres

Nieuwstraat 35-75
6811HV ARNHEM
Nederland
Spring naar toolbar