Te huur: Winkel Nieuwenoord 277, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 1625,-

Kenmerken van Winkel Nieuwenoord 277, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 73 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoor of winkelruimte in Rotterdam

Bent u op zoek naar kantoor- en winkelruimte in Rotterdam? Ontdek deze ruimte op Nieuwenoord 277 in Rotterdam, in de wijk Reyeroord, IJsselmonde. Deze unit, momenteel in gebruik door 010 Garden, biedt een veelzijdige mogelijkheid voor uw onderneming. Het pand heeft energielabel D. Bovendien kunnen de ruimtes op het Nieuwenoord 275 en 277 eventueel samengevoegd worden, waardoor een oppervlakte van circa 146 m² op de begane grond ontstaat. Reyeroord bevindt zich op de grens met de buurgemeente Ridderkerk en biedt een mix van bedrijvigheid en woongenot.

Omgeving en bereikbaarheid
Nieuwenoord 277 is strategisch gelegen en grenst aan diverse voorzieningen. Naast huisartsenpraktijk Tecim en snackbar de Spits, biedt de omgeving een gevarieerd aanbod aan lokale bedrijven. De ligging in IJsselmonde maakt het pand goed bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen.

De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Nabijgelegen snelwegen zorgen voor een vlotte verbinding met omliggende steden, terwijl lokale bushaltes de toegankelijkheid vergroten. De locatie Nieuwenoord 277 in Rotterdam biedt niet alleen een ideale ruimte voor uw onderneming, maar ook uitstekende parkeermogelijkheden in de wijk. In Reyeroord, IJsselmonde, is er voldoende gelegenheid tot gratis parkeren. De ruime beschikbaarheid van parkeerplaatsen in de directe omgeving draagt bij aan het gemak voor zowel u als uw klanten.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De aanwezige voorzieningen worden niet aan de huurder overgedragen. 

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Nieuwenoord 277 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op deze pagina kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze winkelruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Nieuwenoord 277
3079 LK Rotterdam
NL
Spring naar toolbar