Te huur: Winkel Korte Hoogstraat 7-9, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 13950,-

Kenmerken van Winkel Korte Hoogstraat 7-9, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 834 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Rotterdam

De dubbele winkelruimte is gelegen op een toplocatie aan de Korte Hoogstraat 7-9 in Rotterdam. Deze unit biedt een uitzonderlijke gelegenheid voor ondernemers die willen profiteren van een strategische en bruisende zakelijke omgeving. Direct naast De Koopgoot bevindt zich deze winkelruimte, een dynamisch gebied bekend om zijn diversiteit aan winkels en levendige sfeer. De directe buren omvatten gerenommeerde namen zoals HEMA, Bristol, Copper Branch, Anne&Max, BackYard, en Dille & Kamille, wat zorgt voor een continue stroom van voetverkeer en een optimale zichtbaarheid voor jouw onderneming.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 834 m² is als volgt:

  • begane grond circa 476 m²
  • kelderruimte circa 358 m²

Indeling en mogelijkheden
Met een indeling over twee verdiepingen biedt deze winkelruimte een totale oppervlakte van circa 476 m² op de begane grond en circa 358 m² in de kelderruimte. Een veelzijdige lay-out die tal van mogelijkheden biedt voor retail. De royale begane grond is perfect voor productpresentaties, terwijl de kelderruimte extra ruimte biedt voor opslag of een aanvullend aspect van je bedrijfsactiviteiten.

Branding en zichtbaarheid
De ligging van deze winkelruimte, tussen bekende namen en in het hart van Rotterdam, geeft jouw onderneming niet alleen een ongekende zichtbaarheid, maar biedt ook een uitstekende mogelijkheid om je te onderscheiden en je merk te versterken.

Bereikbaarheid
Met De Koopgoot als buurman en andere populaire zaken in de directe omgeving, is de bereikbaarheid uitstekend. Of jouw klanten nu met het openbaar vervoer komen of de voorkeur geven aan winkelen met de auto, de locatie is goed bereikbaar en biedt een mix van lokale en internationale publiekstrekkers.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek. Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Korte Hoogstraat 7-9 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Korte Hoogstraat 7-9
3011 GJ Rotterdam
NL
Spring naar toolbar