Te huur: Winkel Korte Hoogstraat 19, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 9950,-

Kenmerken van Winkel Korte Hoogstraat 19, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 465 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Rotterdam

Deze winkelruimte bevindt zich op een uitstekende locatie aan de Korte Hoogstraat 19 in Rotterdam, een zijstraat van de bekende Koopgoot. Het biedt een unieke kans voor ondernemers die willen profiteren van de levendige zakelijke omgeving en de nabijheid van prominente winkels.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 465 m² is als volgt:

  • begane grond circa 235 m²
  • entresol circa 65 m²
  • kelderruimte / magazijn circa 165 m²

De ligging van deze winkelruimte tegenover bekende namen zoals Dille & Kamille, Anne & Max, en in de nabijheid van winkels zoals Funkie House, Forbest en De Hema, biedt een continue stroom van potentiële klanten en optimale zichtbaarheid voor uw onderneming. Deze locatie biedt niet alleen uitstekende zichtbaarheid voor uw onderneming, maar ook een fantastische gelegenheid om uw merk te versterken en u te onderscheiden van de concurrentie.

Met de Koopgoot als buurman en andere populaire zaken in de directe omgeving, is de bereikbaarheid uitstekend. Of uw klanten nu met het openbaar vervoer komen of de voorkeur geven aan winkelen met de auto, deze locatie is goed bereikbaar en trekt een mix van lokale en internationale klanten aan.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek. Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Korte Hoogstraat 19 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Korte Hoogstraat 19
3011 GK Rotterdam
Nederland
Spring naar toolbar