Te huur: Winkel Klaasstraat 56 Venlo

Huurbaar vanaf € 2750,- per maand

Kenmerken van Winkel Klaasstraat 56 Venlo

Oppervlakte

Totaal 162 ㎡
Winkel 162 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 162 ㎡
Winkel 162 ㎡

Omschrijving

TE HUUR | Sfeervolle winkelruimte van circa 162 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op een van de leukste straatjes van Venlo. De winkelruimte is nagenoeg geheel onderkelderd en voorzien van een keukenblok en een toiletruimte.

Object:
Volledig ingerichte winkelruimte met plafond-, wand- en vloerafwerking. De door huurder zelf aangebrachte voorzieningen zoals de pashokken, balies wandstelling, etc. worden ter overname aangeboden. Onlangs is er bij de ingang van de commerciële ruimte een nieuw elektrisch luchtgordijn door verhuurder geplaatst. Tevens wordt er op korte termijn door verhuurder een nieuwe toegangsdeur in de pui gezet. Achterin de winkelruimte zijn 2 kamers gesitueerd met glazen wanden. Deze ruimtes zijn ieder voorzien van een wastafel met wateraansluiting. Via de trap is de ruime kelder te betreden. Aan de linkerzijde is een net keukenblok aanwezig met vaatwasser en boiler ten behoeve van warm water. Aan de rechterzijde van de kelder is de toiletruimte gesitueerd. Het overige deel van de kelder wordt momenteel gebruikt als opslagruimte. Met een frontbreedte van 6,8 meter is voldoende ruimte voor etalage.

Ligging/bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen op de Klaasstraat. De Klaasstraat is verbind de Parade en de Vleesstraat. De Klaasstraat is gevuld met voornamelijk lokale ondernemers die zorgen voor diversiteit en sfeer in de straat. De Parade kenmerkt zich met name met een behoorlijk aantal horecagelegenheden. Via de Parade en de Keulsepoort is het centraal station van Venlo op enkele minuten loopafstand te bereiken. De Keizerstraat, ook wel bekend als de Floddergats, ligt vrijwel direct naast de winkelruimte en is vernoemd naar Napoleon Bonaparte die in 1804 via de Keulsepoort te paard aankwam in Venlo. Op de Keizerstraat zijn een aantal gezellige eet- en borrelgelegenheden gesitueerd. De Vleesstraat loopt van het zuiden van het centrum over op de Lomstraat naar het noorden van het centrum. Deze winkelstraten kenmerken zich voornamelijk met diverse grotere retailers. Rondom de winkelruimte zijn diverse (betaalde) openbare parkeergarages aanwezig. De dichtstbijzijnde parkeergarage is gelegen aan de Parade op circa 100 meter. Hierdoor is de winkelruimte per auto ook goed bereikbaar.

Kadastraal bekend: gemeente Venlo, sectie I, nummer 6026 ged.

Bestemming:
Bestemmingsplan “Centrum Venlo” met als enkelbestemming “Centrum -2”. Binnen deze enkelbestemming zijn er verschillende activiteiten toegestaan, waaronder bijvoorbeeld detailhandel, horeca, dienstverlening en kleinschalige bedrijfsactiviteiten.

Huurcondities:
Huurprijs: € 2.750,- excl. BTW per maand.
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Bankgarantie: Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur.
Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens”, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: Standaardmodel Roz-contract met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Klaasstraat 56
5911 JR Venlo
Nederland
Spring naar toolbar