Te huur: Winkel Klaasstraat 0 ong Venlo

Huurbaar vanaf € 2950,- per maand

Kenmerken van Winkel Klaasstraat 0 ong Venlo

Oppervlakte

Totaal 224 ㎡
Winkel 224 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 112 ㎡
Winkel 112 ㎡

Omschrijving

TE HUUR | Winkelruimte gelegen op een A1-locatie in het centrum van Venlo. Momenteel in gebruik als koffie en thee speciaalzaak.

Object:
In 1913 nam de familie Geerlings na een flinke verbouwing intrek in het winkelpand aan de Klaasstraat 6. Tot op heden is Geerlings met haar diversiteit aan winkelaanbod een begrip in Venlo. Door de bombardementen van de tweede wereldoorlog is er van de Klaasstraat 6 weinig overgebleven. Het pand werd na tweede wereldoorlog wederopgebouwd. Het succes van de winkel zorgde ervoor dat kort daarna uitgebreid werd met 3 nieuwe panden (Klaasstraat 2, 8 en 10). Het pand aan de Klaasstraat 4 wordt nu aangeboden voor verhuur. De winkel heeft een verkoop vloeroppervlak van 112 m² en de winkelpui is circa 5,6 meter breed. Momenteel is er nog een doorgang naar de winkelruimte aan de Klaasstraat 6 (winkel met lederwaren en tassen). Deze doorgang wordt door verhuurder brand scheidend dichtgezet. Aan de achterzijde is een trap naar de kelder gerealiseerd. Hier is een onlangs gerealiseerde toiletruimte gesitueerd. Middels een tussendeur toegang tot de kelderruimte ten behoeve van opslag.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is gelegen op de Klaasstraat in Venlo. De Klaasstraat verbindt de Vleesstraat en de Parade en wordt doorkruist door de Begijnengang/Nieuwstraat. De straat dankt zijn naam aan de Sint-Nicolaaskerk die tot in de Tweede Wereldoorlog aan de straat heeft gelegen. De straat kenmerkt zich met diverse speciaalzaken. Op de verdiepingen wordt veelal gewoond. Op loopafstand zijn diverse openbare (betaalde) parkeergarages gelegen. Het centraal station van Venlo is tevens op loopafstand gelegen.

Bestemming:
Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Centrum Venlo’ en heeft de enkelbestemming ‘Centrum -2’. Binnen dit bestemmingsplan zijn een veelvoud aan activiteiten toegestaan waaronder detailhandel, horeca, dienstverlening en diverse kleinschalige bedrijfsactiviteiten. Tevens is wonen op de verdiepingen toegestaan. Het bestemmingsplan is op aanvraag via ons kantoor beschikbaar.

Bijzonderheden:
Opgang met mogelijkheid tot realisatie tot 1 of meerdere woning(en).

Huurcondities:
Huurprijs: op aanvraag.
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Bankgarantie: Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur.
Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens”, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: Standaardmodel Roz-contract met bijbehorende algemene bepalingen.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Klaasstraat 0ong
5911 JP Venlo
Nederland
Spring naar toolbar