Te huur: Winkel Kamp 18, AMERSFOORT

Huurbaar vanaf € 31000,- per jaar

Kenmerken van Winkel Kamp 18, AMERSFOORT

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Winkel

Oppervlakte

Totaal 225 ㎡
Kantoor 225 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 225 ㎡
Kantoor 225 ㎡

Omschrijving

Mooie strakke winkel te huur in het centrum van Amersfoort in de belangrijkste en drukste aanloopstraat naar het A-1 kernwinkelgebied. Deze winkel met gebruik van kleine tuin ligt uitermate goed in het zicht aan de Kamp en pal tegenover de nieuwe Spar City Supermarkt.

Locatie:
Midden in het kernwinkelgebied van Amersfoort. Amersfoort heeft een regionale winkelfunctie aangezien alle benodigde winkels er in ruime mate beschikbaar zijn en de stad uitermate goed toegankelijk is met eigen en openbaar vervoer. Tevens zijn er voldoende supermarkten gevestigd in het centrum en dus eentje in de directe omgeving. Met de vele horecazaken in combinatie met vele winkels in alle belangrijke winkelbranches staat Amersfoort garant voor een super dagje uit.

Bereikbaarheid:
De Kamp in Amersfoort ligt op minder dan 10 minuten rijafstand van de snelwegen naar Amsterdam, Apeldoorn en Utrecht. De bushaltes van de diverse buslijnen liggen meestal op minder dan 400 meter.

Parkeren:
Op en om de Kamp kunt u parkeren op de openbare weg. Op korte loopafstand bevindt zich de grote Q Park parkeergarage Beestenmarkt met meerdere uitgangen naar het centrum.

Bezichtiging:
op afspraak.

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden verleend.

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 085-0645610
Meer info

Adres

Kamp 18
3811AR AMERSFOORT
Nederland
Spring naar toolbar