Te huur: Winkel Jan Hendrikstraat 72, Den Haag

Huurbaar vanaf € 2375,-

Kenmerken van Winkel Jan Hendrikstraat 72, Den Haag

Oppervlakte

Totaal 160 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Den Haag

Deze winkelruimte biedt een uitstekende zichtlocatie en is gunstig gelegen aan de Jan Hendrikstraat 72 in Den Haag. Deze locatie is strategisch gelegen, als zijstraat van de Prinsegracht, die fungeert als een belangrijke verbindingsweg naar het centrum winkelgebied. Bovendien is er een Q-Park garage op steenworp afstand, wat het bereik voor zowel klanten als medewerkers handig maakt.

De totale oppervlakte van deze winkelruimte bedraagt ongeveer 160 m², verdeeld over twee verdiepingen:

  • begane grond circa 75 m²
  • kelderruimte circa 85 m²

Deze indeling biedt verschillende mogelijkheden voor het gebruik van de ruimte. De begane grond kan dienen als de hoofdverkoopruimte, terwijl de kelderruimte ideaal is voor opslag of andere activiteiten, afhankelijk van uw zakelijke behoeften. Dankzij de centrale ligging van deze winkelruimte in Den Haag, profiteert u van een constante stroom van voorbijgangers. De nabijheid van de Prinsegracht maakt het gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale bewoners als toeristen die genieten van winkelen in de Haagse binnenstad.

Deze locatie, met zijn zichtlocatie en nabijheid van een parkeergarage, is een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een winkelruimte in een dynamische omgeving in Den Haag. Of u nu een boetiek, galerij, kantoor, of een ander soort bedrijf runt, deze ruimte biedt veel mogelijkheden voor een succesvolle onderneming.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Jan Hendrikstraat 72 in Den Haag?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Jan Hendrikstraat 72
2512 GL Den Haag
NL
Spring naar toolbar