Winkel Gildenlaan 424-426AB, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel Gildenlaan 424-426AB, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 423 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Apeldoorn

Ontdek de mogelijkheden van deze winkelruimte op een uitstekende locatie aan de Gildenlaan 424-426 AB in Apeldoorn. Gelegen aan de buitenkant van het gerenoveerde winkelcentrum De Eglantier in de wijk De Maten biedt deze unit niet alleen een energielabel B, maar ook een strategische plek naast Domino’s Pizza en tegenover Etos.

Met een energielabel B bieden deze units niet alleen een duurzame werkomgeving, maar ook flexibele indelingsmogelijkheden. Deelverhuur is al mogelijk vanaf 100 m², waardoor ondernemers de ruimte kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en wensen.

Winkelcentrum De Eglantier
Het recent gerenoveerde winkelcentrum De Eglantier heeft een eigentijdse uitstraling gekregen na de verbouwing, met extra winkelruimtes die nieuwe kansen bieden. Deze locatie biedt ondernemers niet alleen een plek om te floreren, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische en groeiende winkelomgeving.

De bereikbaarheid van winkelcentrum De Eglantier is een grote plus. Of je nu met eigen vervoer komt of met het openbaar vervoer, het is gemakkelijk te bereiken. Voor bezoekers die met de bus komen, is er een bushalte op loopafstand, waardoor het winkelcentrum toegankelijk is voor een breed publiek.

Deze winkelruimte biedt niet alleen een strategische locatie voor jouw onderneming, maar ook een kans om deel uit te maken van een levendige gemeenschap. Met de vernieuwde uitstraling van het winkelcentrum en de flexibiliteit van de ruimte, biedt deze locatie alles wat je nodig hebt om succesvol te opereren in de bruisende stad Apeldoorn.

Meer lezen over het winkelcentrum De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Gildenlaan 424-426 AB in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Gildenlaan 424-426AB
7329 EA Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar