Winkel Essenstraat 35, Deventer

Kenmerken van Winkel Essenstraat 35, Deventer

Oppervlakte

Totaal 18415 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Deventer

Ontdek de unieke mogelijkheid om winkelruimte te huren in het Runshopping Centre de Snipperling, gelegen aan Essenstraat 35 in Deventer. Deze strategische locatie biedt niet alleen een gevarieerd aanbod op het gebied van woninginrichting en lifestyle, maar ook een levendige zakelijke omgeving met grote retailers zoals Praxis, Leen Bakker, JYSK en Kwantum.

De beschikbare winkelruimte bevindt zich te midden van deze dynamische retailstrip met een PDV-bestemming. Met een totale oppervlakte van circa 18.415 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, biedt dit commerciële centrum een perfecte mix van bedrijvigheid en retail.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 18.415 m² is als volgt:

  • begane grond circa 9.200 m² (vrije hoogte 4,2 meter)
  • eerste verdieping circa 9.215 m² (vrije hoogte 4,8 meter)

Bereikbaarheid en Omgeving
De bereikbaarheid van Essenstraat 35 is optimaal. Met de ligging in het Runshopping Centre de Snipperling ben je goed verbonden met belangrijke verkeersaders en geniet je van uitstekende zichtbaarheid. Bovendien maakt de aanwezigheid van grote nationale ketens zoals BCC, Gamma en TotaalBed dit tot een aantrekkelijke locatie voor diverse bedrijven.

Met parkeergelegenheid in de nabije omgeving en een goede verbinding met het openbaar vervoer, is deze kantoorruimte niet alleen goed bereikbaar voor medewerkers maar ook voor klanten en zakenpartners. De levendige omgeving biedt bovendien de mogelijkheid om te profiteren van de constante stroom van bezoekers die naar dit winkelcentrum komen.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • roltrappen
  • verwarming
  • restaurantfaciliteiten
  • liften
  • toiletgroepen

Datum van oplevering
In overleg. Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Essenstraat 35 in Deventer?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Essenstraat 35
7418 BM Deventer
NL
Spring naar toolbar