Te huur: Winkel Essenstraat 23, Deventer

Huurbaar vanaf € 55,-

Kenmerken van Winkel Essenstraat 23, Deventer

Oppervlakte

Totaal 1650 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Deventer

Deze winkelruimte aan de Essenstraat 23 in Deventer biedt een unieke kans om deel uit te maken van het bruisende Runshopping Centre de Snipperling. Deze locatie kenmerkt zich door een gevarieerd winkelaanbod op het gebied van woninginrichting en lifestyle, waaronder grote namen als Praxis, Gamma, Leen Bakker, JYSK en Kwantum. Als ondernemer profiteer je niet alleen van je eigen ruimte maar ook van de aantrekkingskracht van de naastgelegen winkels, wat een positieve invloed kan hebben op de zichtbaarheid je onderneming.

Als winkelunit op de eerste verdieping biedt het de ruimte een oppervlakte van circa 120 m², waardoor het een aantrekkelijke mogelijkheid is voor diverse ondernemingen. De eerste verdieping positioneert de winkel op een strategische plek binnen het shoppingcentrum, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers die de andere winkels verkennen.

De Runshopping Centre de Snipperling, gelegen in Deventer, biedt niet alleen een ideale plek voor ondernemers om hun producten of diensten te presenteren, maar ook een dynamische omgeving waarin synergie met andere retailers kan ontstaan. Als winkelier op deze locatie kun je profiteren van de gezamenlijke aantrekkingskracht van het shoppingcentrum en genieten van een levendige en bloeiende zakelijke omgeving.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • goederenlift
  • roltrap
  • sprinklerinstallatie

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Essenstraat 23 in Deventer?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Essenstraat 23
7418 BM Deventer
NL
Spring naar toolbar