Te huur: Winkel Essenstraat 21, Deventer

Huurbaar vanaf € 55,-

Kenmerken van Winkel Essenstraat 21, Deventer

Oppervlakte

Totaal 1147 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Deventer

De aangeboden locatie aan de Essenstraat 21 in Deventer bevindt zich in de Runshopping Centre de Snipperling. Hier vindt u alles op het gebied van woninginrichting en lifestyle en bevinden zich winkels als Praxis, Gamma, Leen Bakker, JYSK en Kwantum. Deze winkelunit bevindt zich op eerste verdieping. Uitbreiding op deze verdieping is mogelijk tot circa 4.107 m² door middel van schakeling van de huisnummers 19, 21, 23. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 120 m². Met gerenommeerde winkels in de directe omgeving en een goed bereikbare ligging, vormt dit een aantrekkelijke plek voor diverse ondernemingen binnen de sector van woninginrichting en lifestyle.

De ligging in dit levendige winkelcentrum biedt niet alleen een diversiteit aan winkels, maar ook een aantrekkelijke en goed bereikbare plek voor zowel bezoekers als potentiële klanten. Met de mogelijkheid tot uitbreiding op de eerste verdieping tot een aanzienlijke ruimte van 4.107 m², stelt deze locatie ondernemers in staat om hun bedrijf op een strategische plek te vestigen, te midden van een bloeiend retailgebied.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • goederenlift
  • roltrap
  • sprinklerinstallatie

Datum van oplevering
In overleg. Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Essenstraat 21 in Deventer?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Essenstraat 21
7418 BM Deventer
NL
Spring naar toolbar