Te huur: Winkel Essenstraat 19, Deventer

Huurbaar vanaf € 55,-

Kenmerken van Winkel Essenstraat 19, Deventer

Oppervlakte

Totaal 1310 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Deventer

De aangeboden locatie aan de Essenstraat 19 in Deventer bevindt zich in de Runshopping Centre de Snipperling. Hier vindt u alles op het gebied van woninginrichting en lifestyle. Deze ruimte is meer dan zomaar een winkel; het is een bestemming op zich. Met een grootschalige retaillocatie en een PDV-bestemming, kun je hier een dynamisch bedrijf creëren dat voldoet aan de wensen van een divers publiek. De Snipperling is de thuisbasis van talloze landelijke ketens, waaronder BCC, Gamma en TotaalBed, die al met succes hun plek hebben gevonden binnen dit bloeiende winkelcentrum.

Kortom, als je op zoek bent naar een kans om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te tillen, dan is Essenstraat 19 de plek om dat te doen. Deze winkelruimte biedt niet alleen zichtbaarheid in een drukbezocht winkelcentrum, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een gemeenschap van ondernemers die streeft naar succes.

Meer details

Uitbreiding op deze verdieping is mogelijk tot circa 4.107 m² door middel van schakeling van de huisnummers 19, 21, 23. Deze winkelruimtes bevinden zich op eerste verdieping:

  • Essenstraat 19: circa 1.310 m² BVO
  • Essenstraat 21: circa 1.147 m² BVO
  • Essenstraat 23: circa 1.650 m² BVO

De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • goederenlift
  • roltrap
  • sprinklerinstallatie

Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg. Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Essenstraat 19 in Deventer?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Essenstraat 19
7418 BM Deventer
NL
Spring naar toolbar