Te huur: Winkel Essenstraat 19-21-23, Deventer

Huurbaar vanaf € 55,-

Kenmerken van Winkel Essenstraat 19-21-23, Deventer

Oppervlakte

Totaal 4167 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Deventer

De aangeboden locatie aan de Essenstraat 19-21-23 in Deventer is een opmerkelijke vestiging in het Runshopping Centre de Snipperling. Deze winkelunit, gelegen op de eerste verdieping, biedt een oppervlakte die uitgebreid kan worden tot circa 4.107 m² door de huisnummers 19, 21, en 23 te combineren. De begane grond beslaat een oppervlakte van circa 60 m² en bevindt zich schuin boven de nieuwste Kwantum-winkel.

  • Huisnummer 19: circa 1.310 m² (1e verdieping)
  • Huisnummer 21: circa 1.147 m² (1e verdieping)
  • Huisnummer 23: circa 1.650 m² (1e verdieping)
  • Begane grond: circa 60 m²

De centrale locatie in Run Shopping Center de Snipperling biedt niet alleen een uitstekende zakelijke kans, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een bloeiende retailgemeenschap. Met gemakkelijke toegang tot bekende winkels zoals Praxis, Gamma en Leen Bakker trekt dit winkelcentrum dagelijks een divers en winkelgericht publiek aan, wat uw onderneming een breed bereik geeft. Deze dynamische omgeving, gecombineerd met de flexibiliteit van de beschikbare ruimte, maakt Essenstraat 19-21-23 een strategische keuze voor ondernemers die willen floreren in de detailhandel.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • goederenlift
  • roltrap
  • sprinklerinstallatie

Datum van oplevering
In overleg. Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Essenstraat 19-21-23 in Deventer?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Essenstraat 19-21-23
7418 BM Deventer
NL
Spring naar toolbar