Te huur: Winkel Doelenstraat 12, IJsselstein

Huurbaar vanaf € 1575,-

Kenmerken van Winkel Doelenstraat 12, IJsselstein

Oppervlakte

Totaal 101 ㎡

Omschrijving

Te huur winkel of kantoorruimte in Utrecht

Bent u op zoek naar een unieke winkel- of kantoorruimte in een levendige en historische omgeving? Dan is de ruimte aan de Doelenstraat 12 in IJsselstein een uitstekende keuze voor uw onderneming. Centraal gelegen in het hart van IJsselstein, biedt deze ruimte een fantastische kans om uw winkel of kantoor te vestigen in een sfeervolle buurt.

De Doelenstraat staat bekend als een bruisende straat met diverse winkels, gezellige restaurants en levendige terrassen. De strategische hoekligging van de winkelruimte zorgt voor een constante stroom van voorbijgangers. IJsselstein, met zijn historische charme en gastvrije ambiance, creëert een ideale setting voor uw onderneming. Uw winkel of kantoor zal profiteren van de authentieke sfeer die deze locatie te bieden heeft.

Met een royaal vloeroppervlak van 101 m² biedt deze ruimte veel mogelijkheden voor diverse inrichtingsconcepten. Of u nu een boetiek, kantoor of een combinatie van beide wilt opzetten, de flexibiliteit van deze ruimte maakt het mogelijk.

Bekijk bij Documenten de brochure en plattegrond van Doelenstraat. Of klik hier om de brochure te bekijken.

Kortom, Doelenstraat 12 in IJsselstein is niet alleen een locatie; het is een kans om deel uit te maken van een dynamische gemeenschap in een historisch en levendig centrum. Aarzel niet en ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor uw onderneming in deze bijzondere omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de potentie van deze ruimte zelf te ervaren.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Doelenstraat 12 in IJsselstein?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Doelenstraat 12
3401 DV IJsselstein
NL
Spring naar toolbar