Te huur: Winkel Doelenstraat 10, IJsselstein

Huurbaar vanaf € 1875,-

Kenmerken van Winkel Doelenstraat 10, IJsselstein

Oppervlakte

Totaal 139 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in IJsselstein

Deze veelzijdige commerciële ruimte aan de Doelenstraat 10 in IJsselstein biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers. De huidige inrichting van de ruimte als Zolekker winkel toont de potentie voor diverse soorten activiteiten. Of u nu een lunchroom, bakkerij of tearoom wilt beginnen, deze ruimte biedt een uitstekende basis om uw ideeën tot leven te brengen.

De ligging op de begane grond maakt deze locatie gemakkelijk toegankelijk en aantrekkelijk voor klanten. De totale oppervlakte van ongeveer 139 m² biedt voldoende ruimte voor uw bedrijfsactiviteiten. Deze ruimte heeft ook potentie als kantoorruimte voor dienstverlenende bedrijven of als praktijkruimte. De indeling en locatie maken het ideaal voor zakelijke doeleinden. Hier kunt u een professionele omgeving creëren die aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Bovendien is de Doelenstraat gunstig gelegen in het hart van IJsselstein, waardoor deze ruimte goed bereikbaar is en veel zichtbaarheid geniet. Met de reeds bestaande commerciële activiteiten in de omgeving en de diverse winkels en voorzieningen in de buurt, biedt deze locatie een aantrekkelijke kans om uw onderneming te vestigen en te laten groeien. Wat uw plannen ook zijn, deze ruimte kan dienen als een veelbelovende plek om ze te realiseren.

Bekijk bij Documenten de brochure van Doelenstraat. Of klik hier om de brochure te bekijken.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Doelenstraat 10 in IJsselstein?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Doelenstraat 10
3401 DV IJsselstein
NL
Spring naar toolbar