Te huur: Winkel Deutzstraat 23A, Heemskerk

Huurbaar vanaf € 5000,-

Kenmerken van Winkel Deutzstraat 23A, Heemskerk

Oppervlakte

Totaal 323 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Heemskerk

Ontdek deze uitstekende winkel- en kantoorruimte op een strategische locatie in Heemskerk. De Deutzstraat 23A in Heemskerk biedt op de begane grond een ruime winkelruimte van 215 m², ideaal voor diverse commerciële activiteiten. Op de eerste verdieping vindt u circa 108 m² aan opslag- of kantoorruimte.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 323 m² is als volgt:

  • begane grond circa 215 m² winkelruimte
  • eerste verdieping circa 108 m² opslag of kantoorruimte

De ruimte beschikt over een energielabel B, wat wijst op een efficiënte en duurzame omgeving. Gelegen in de winkelstrip met bekende retailers zoals Kruidvat, geniet deze locatie van een strategische positie in het levendige commerciële centrum van Heemskerk. Optioneel bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding door de winkelruimte te combineren met Deutzstraat 21A, wat resulteert in een aanzienlijke toename van de totale oppervlakte op zowel de begane grond (376 m²) als de eerste verdieping (269 m²).

Deutzstraat bevindt zich in het bruisende hart van Heemskerk. De lokale voorzieningen en de nabijheid van andere bedrijven maken deze locatie aantrekkelijk voor ondernemers die op zoek zijn naar een dynamische omgeving. Heemskerk is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Het stadscentrum en andere belangrijke voorzieningen zijn gemakkelijk toegankelijk.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Deutzstraat 23A in Heemskerk?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Deutzstraat 23A
1961 NS Heemskerk
NL
Spring naar toolbar