Te huur: Winkel de Vlashoeck 12, BERGSCHENHOEK

Huurbaar vanaf € 2540,- per maand

Kenmerken van Winkel de Vlashoeck 12, BERGSCHENHOEK

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Winkel

Oppervlakte

Totaal 115 ㎡
Kantoor 115 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 115 ㎡
Kantoor 115 ㎡

Omschrijving

TE HUUR _ Winkelruimte aan de Vlashoeck 12 te Bergschenhoek.

Representatieve winkelruimte gelegen in winkelcentrum De Vlashoeck te Bergschenhoek. De winkelruimte ligt strategisch naast de uitgang van de parkeergarage in de looproute naar supermarkt De Plus.

Het winkelcentrum De Vlashoeck wordt gekenmerkt door zijn diverse en hoogwaardige aanbod van zowel lokale ondernemers als landelijke ketens. Voor verschillende doelgroepen is het aantrekkelijk om hier te winkelen of de dagelijkse boodschappen bij de supermarkt en vers specialisten te halen.

Bezoekers kunnen gratis parkeren in de onderliggende parkeergarage of in één van de parkeergelegenheden rondom het winkelcentrum.

Met de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk de ‘Wilderszijde’ zullen de komende jaren circa 3.000 nieuwe woningen worden gerealiseerd in Bergschenhoek. Mede dankzij de ‘Wildersijde’ zal de gemeente Lansingerland, waar Bergschenhoek deel van uitmaakt, de komende jaren groeien naar ruim 75.000 inwoners.

De huurprijs van de winkelruimte aan de Vlashoeck 12 zal bedragen: €265,_ per m² per jaar exclusief btw, service- en promotiekosten;
_ Oppervlakte circa 115 vierkante meter;
_ Oplevering in overleg;
_ Huurovereenkomst is op basis van de ROZ 2012.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Servicekosten
De servicekosten bedragen circa € 26,- per m² BVO per jaar. De in rekening gebrachte servicekosten zullen op basis van een jaarlijkse nacalculatie verrekend worden.

Promotiekosten
Huurder dient lid te worden van de plaatselijke winkeliersvereniging. De promotiekosten bedragen een nader te bepalen bedrag per maand.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief service- en promotiekosten en verschuldigde BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, service- en promotiekosten en verschuldigde BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Wijze van oplevering
De ruimte zal casco verhuurd worden en in huidige staat worden opgeleverd.

Energielabel
Het object heeft energielabel A.

Gebruik
Het object is geschikt voor winkeldoeleinden, dag horeca of publieksgerichte dienstverlening.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken 2012 (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 085-0645610
Meer info

Adres

de Vlashoeck 12
2661LM BERGSCHENHOEK
Nederland
Spring naar toolbar