Te huur: Winkel De Swaenenborgh 19, Meppel

Huurbaar vanaf € 1050,-

Kenmerken van Winkel De Swaenenborgh 19, Meppel

Oppervlakte

Totaal 100 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Meppel

De winkelruimte bevindt zich op een strategische locatie aan De Swaenenborgh 19 in Meppel, slechts een steenworp afstand van de Hoofdstraat. Met een oppervlakte van ongeveer 100 m² biedt deze ruimte de perfecte gelegenheid voor jouw onderneming. Deze winkelruimte is ideaal gelegen, schuin tegenover de bekende Albert Heijn. Bovendien bevindt het zich in dezelfde winkelstrip als Gall & Gall en Vakvloeren, waardoor je profiteert van de constante stroom van potentiële klanten die deze populaire winkels aantrekken.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie
Onze winkelruimte onderscheidt zich met een indrukwekkend energielabel A++. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten voor jou, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu. Kies voor duurzaam ondernemen en geniet van de voordelen die deze moderne winkelruimte te bieden heeft.

Flexibiliteit is essentieel voor ondernemers. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor tijdelijke invulling en een bespreekbare huurperiode. Dit stelt jou in staat om de ruimte aan te passen aan de behoeften van jouw onderneming, zonder langdurige verplichtingen.

Bereikbaarheid en omgeving
De bereikbaarheid van het winkelcentrum is uitstekend. Met nabijgelegen parkeergelegenheid en goede verbindingen met het openbaar vervoer, is het eenvoudig voor klanten om jouw winkel te bereiken. Daarnaast biedt de omgeving een leuke mix van winkels, eetgelegenheden en andere voorzieningen, wat resulteert in een levendige en aantrekkelijke atmosfeer voor zowel winkelend publiek als ondernemers.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over de Swaenenborgh 19 in Meppel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Swaenenborgh 19
7941 BJ Meppel
NL
Spring naar toolbar