Te huur: Winkel De Swaenenborgh 17-18, Meppel

Huurbaar vanaf € 4166.67,-

Kenmerken van Winkel De Swaenenborgh 17-18, Meppel

Oppervlakte

Totaal 277 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Meppel

De winkelruimte aan De Swaenenborgh 17-18 in Meppel is gevestigd op een strategische locatie binnen het winkelcentrum De Swaenenborgh. Dit centrum, op een steenworp afstand van de Hoofdstraat, is een bruisende plek met een gevarieerd aanbod aan winkels, waaronder bekende namen als Albert Heijn en Gall & Gall. Met een oppervlakte van circa 277 m² biedt deze winkelruimte een royaal platform voor diverse ondernemingen.

Deze unit beschikt over energielabel A en benadrukt de duurzaamheid en efficiëntie van de winkelruimte. De centrale ligging van deze winkelruimte maakt het een uitstekende keuze voor ondernemers die willen profiteren van de constante stroom van bezoekers in dit winkelcentrum. De Swaenenborgh is een ontmoetingsplek voor zowel lokale bewoners als bezoekers, wat zorgt voor een divers publiek en tal van mogelijkheden voor verschillende bedrijfstakken.

Daarnaast biedt het winkelcentrum een prettige winkelervaring met diverse voorzieningen en services binnen handbereik. De uitgebreide mix van winkels creëert een aantrekkelijke winkelomgeving, waar klanten graag vertoeven. Met gemakkelijke toegang, zowel te voet als met de auto, is deze winkelruimte ideaal gepositioneerd om te voldoen aan de behoeften van moderne consumenten.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Swaenenborgh 17-18 in Meppel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Swaenenborgh 17-18
7941 BD Meppel
NL
Spring naar toolbar