Te huur: Winkel De Swaenenborgh 14-16, Meppel

Huurbaar vanaf € 2950,-

Kenmerken van Winkel De Swaenenborgh 14-16, Meppel

Oppervlakte

Totaal 282 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Meppel

De winkelruimte op De Swaenenborgh 14-16 in Meppel, gelegen in het bruisende winkelcentrum De Swaenenborgh, strekt zich uit over circa 282 m². Deze strategisch gelegen locatie, schuin tegenover de Albert Heijn en omgeven door de diverse winkels van Gall & Gall en Vakvloeren, biedt een uitstekende mogelijkheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een prominente winkelbestemming.

De flexibiliteit van deze ruimte komt tot uiting in de optie voor tijdelijke invulling, met een huurperiode die bespreekbaar is. Deze aanpasbaarheid is ideaal voor ondernemers die hun bedrijf willen vestigen of uitbreiden in dit levendige stadscentrum.

Met een centrale ligging fungeert deze locatie niet alleen als een winkelbestemming maar ook als een belangrijke ontmoetingsplaats voor zowel lokale bewoners als bezoekers van Meppel. Bovendien biedt de uitstekende bereikbaarheid en de overvloed aan parkeermogelijkheden in de nabije omgeving een strategische troef voor ondernemers die streven naar succes in deze stad.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Swaenenborgh 14-16 in Meppel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Swaenenborgh 14-16
Meppel
NL
Spring naar toolbar