Te huur: Winkel De Swaenenborgh 13-19, Meppel

Huurbaar vanaf € 125,-

Kenmerken van Winkel De Swaenenborgh 13-19, Meppel

Oppervlakte

Totaal 704 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Meppel

Deze unieke winkelruimte is gelegen aan De Swaenenborgh 13-19 in Meppel. Het object is strategisch gepositioneerd in het levendige winkelcentrum De Swaenenborgh, slechts een steenworp verwijderd van de bruisende Hoofdstraat in Meppel. Gelegen schuin tegenover de Albert Heijn en ingebed in de winkelstrip met namen als Gall & Gall en Vakvloeren, biedt deze locatie een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid.

De winkelruimte beslaat een aanzienlijk oppervlak, met de mogelijkheid tot het samenvoegen van verschillende units. De totale ruimte strekt zich uit over circa 704 m², verdeeld over de units op Swaenenborgh 13, 14-16, 17-18 en 19. Flexibiliteit staat voorop, en tijdelijke invulling met een bespreekbare huurperiode behoort tot de opties.

  • De Swaenenborgh 13: circa 45 m²
  • De Swaenenborgh 14-16: circa 282 m²
  • De Swaenenborgh 17-18: circa 277 m²
  • De Swaenenborgh 19: circa 100 m²

Omgeven door diverse winkels en voorzieningen is deze locatie niet alleen een winkelbestemming maar ook een centrale ontmoetingsplaats voor zowel bewoners als bezoekers van Meppel. Met uitstekende bereikbaarheid en tal van parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, biedt deze winkelruimte een strategische plek voor ondernemers die streven naar succes in dit levendige stadscentrum. Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Swaenenborgh 13-19 in Meppel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Swaenenborgh 13-19
7941 BJ Meppel
NL
Spring naar toolbar