Te huur: Winkel De Loper 23, VLAARDINGEN

Huurbaar vanaf € 3063,- per maand

Kenmerken van Winkel De Loper 23, VLAARDINGEN

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Winkel

Oppervlakte

Totaal 150 ㎡
Kantoor 150 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 150 ㎡
Kantoor 150 ㎡

Omschrijving

TE HUUR – Winkelruimte aan de Loper 23 te Vlaardingen.

Representatieve winkelruimte gelegen in het winkelcentrum De Loper in de Vlaardingse wijk Holy. De winkelruimte is volledig ingericht achtergelaten door de vorige huurder waardoor een nieuwe formule zich gelijk in de winkelruimte kan vestigen. 

Winkelcentrum De Loper onderscheidt zich door zijn hoogwaardige aanbod en diversiteit aan winkels van zowel lokale ondernemers als landelijke ketens.

In De Loper zijn o.a. gevestigd: Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Etos, Culinaire slagerij Wapenaar, Meesterbakker Voskamp, Wines & More, Verkade Delicatessen, Mooi Parfumerie, Bruna, Eye Wish, Van Dijk Mannenmode, Gall & Gall, Plantenbeurs, Dierenspeciaalzaak The Holy Bird, Nelson en Blokker.

Parkeren kan in de overdekte parkeergarage ter hoogte van de Albert Heijn of op het parkeerterrein van de Jumbo, hier is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

De huurprijs van de winkelruimte aan de Loper 23 zal bedragen: €3063,– per maand exclusief btw, service- en promotiekosten.
– Oppervlakte circa 150 vierkante meter;
– Oplevering in overleg;
– Huurovereenkomst is op basis van de ROZ 2012.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Twee jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkenmale vijf jaar.

Servicekosten
De servicekosten bedragen een nader te bepalen bedrag per maand.

Promotiebijdrage
Huurder dient lid te worden van de plaatselijke winkeliersvereniging. De promotiekosten bedragen een nader te bepalen bedrag per maand. 

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs. 

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief service- en promotiekosten en verschuldigde BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Wijze van oplevering
De ruimte wordt casco verhuurd en zal in huidige staat opgeleverd worden. 

Gebruik
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken 2012 (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, aangevuld met bijzonder bepalingen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 085-0645610
Meer info

Adres

De Loper 23
3136CM VLAARDINGEN
Nederland
Spring naar toolbar