Winkel De Eglantier 648, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel De Eglantier 648, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 264 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Apeldoorn

De winkelruimte aan De Eglantier 648 in Apeldoorn is gelegen aan de buitenzijde van het bruisende winkelcentrum De Eglantier. Het winkelcentrum bevindt zich in het hart van de Apeldoornse wijk De Maten. De ruimte is strategisch gelegen aan de buitenzijde van het gerenoveerde winkelcentrum De Eglantier en biedt alles wat je nodig hebt voor een bloeiende zaak. Deze unit heeft energielabel C.

Het winkelcentrum heeft door de verbouwing een frissere uitstraling gekregen en er zijn meer winkelruimtes gerealiseerd. Het winkelcentrum De Eglantier is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer, gezien de bushalte zich op loopafstand bevindt.

Meer lezen over het winkelcentrum De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

De Apeldoornse wijk De Maten staat bekend om zijn levendigheid en diversiteit, en deze locatie bevindt zich recht tegenover de entree van de Jumbo. Dit betekent dat jouw nieuwe winkel direct in het zicht springt van een gevarieerd publiek dat op zoek is naar unieke producten en geweldige service.

Met uitstekende bereikbaarheid voor zowel eigen als openbaar vervoer – inclusief een bushalte op loopafstand – ben je verzekerd van een constante stroom van bezoekers. Aarzel niet langer en maak van deze winkelruimte aan De Eglantier 648 in Apeldoorn de toekomstige thuisbasis van jouw onderneming.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 648 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 648
7329 DL Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar