Winkel De Eglantier 514B, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel De Eglantier 514B, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 133 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Apeldoorn

De winkelruimte aan De Eglantier 514B in Apeldoorn is gelegen in de Apeldoornse wijk De Maten. De locatie bevindt zich aan de buitenkant van het winkelcentrum De Eglantier. De unit heeft energielabel C. De strategische locatie naast IJssalon Brouwer biedt u de mogelijkheid om de aandacht te trekken van een gevarieerd publiek dat op zoek is naar verfrissende winkelervaringen. De nabijheid van deze geliefde lokale plek maakt dit een ideale omgeving voor uw onderneming.

Het recente herontwerp van het winkelcentrum heeft geleid tot een eigentijdse uitstraling en de toevoeging van meer winkelruimtes. Dit betekent dat u deel uitmaakt van een groeiende gemeenschap van ondernemers in een omgeving die altijd in ontwikkeling is. Wat de bereikbaarheid betreft, u heeft de ideale positie. Met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer bent u goed bereikbaar. De aanwezigheid van een bushalte op loopafstand maakt het voor uw klanten gemakkelijk om bij u langs te komen.

Meer lezen over het winkelcentrum De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

Kortom, de winkelruimte aan De Eglantier 514B in Apeldoorn is de plek waar uw ondernemingsavontuur kan beginnen. Deze locatie biedt niet alleen zichtbaarheid in een drukbezocht winkelcentrum, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap van ondernemers die streven naar succes.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 514B in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 514B
7329 DM Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar