Winkel De Eglantier 409-410, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel De Eglantier 409-410, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 220 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Apeldoorn

De winkel is gelegen aan de buitenring van het winkelcentrum De Eglantier, vlakbij de Intertoys. De totale oppervlakte van circa 220 m² bevindt zich op de begane grond aan De Eglantier 409-410 in Apeldoorn. Deelverhuur (ook horeca) mogelijk vanaf 55 m². 

Het energielabel van deze ruimte is B, wat betekent dat het pand energiezuinig is en daarmee kostenbesparend voor jou als huurder. De winkel bevindt zich op de begane grond van het winkelcentrum en biedt hiermee de optimale zichtbaarheid en bereikbaarheid voor klanten.

Omgeving en bereikbaarheid
Winkelcentrum De Eglantier is uitstekend bereikbaar. Zo bevindt zich een bushalte op loopafstand en is er voldoende parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum. Daarnaast biedt het winkelcentrum een grote diversiteit aan winkels en is het met ruim 50 winkels het grootste wijkwinkelcentrum in Apeldoorn.

Recent is het winkelcentrum verbouwd en heeft hiermee een frissere uitstraling gekregen. Er zijn meer winkelruimtes gerealiseerd waardoor het aanbod van winkels en bedrijven nog groter is geworden. Dit biedt jou als huurder de kans om je te vestigen in een bruisend en levendig winkelcentrum met veel potentiële klanten.

Meer lezen over De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 409-410 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 409-410
7329 DL Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar